Schimbare majoră la Gold FM. Chirieac și Gușă au făcut marele anunț: Premieră. Dezvăluire în direct
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cozmin Gușă a anunțat o schimbare majoră la radioul Gold FM, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au vorbit despre emisiunea DCNews, de analiză politică a săptămânii, care este difuzată de astăzi și la Gold FM, deținut de fiul lui Cozmin Gușă, după cum a dezvăluit consultantul politic. 

"Prima emisiune de tip tok show, prima emisiune în care apărem amândoi, apar eu, care nici nu am apărut pe la Gold FM până acum. Mă bucur, sper să îi obișnuim pe ascultători cu genul acesta de discuții incitante pe diverse teme. Pe amândoi ne interesează și geopolitica și politica externă. Voi aveți un Institut de Sondare și sper că de la institutul vostru, Argument, ascultătorii Gold FM să audă regulat cum evoluează treburile în România din punct de vedere sociologic, economic. Vom avea ce să le spunem.

Pregătim o grilă pe care o vom lansa din ianuarie. Lucrăm câțiva la ea, împreună cu fiul meu, care este proprietar și e harnic, mă bucură acest fapt. Vor fi multe talk show-uri, va fi un radio de tip vorbit, un radio cu analize zilnice, cu muzică mai mult dimineața, dar în timpul zilei și până seara vor fi talk show-uri cu specialiști, cu oameni care doresc mai puțin să se mediatizeze la televiziuni, dar vor fi doritori să se mediatizeze la Gold FM.", a declarat Cozmin Gușă, în interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel