Data actualizării:
Data publicării:

Schimbă-ți stilul! La ce branduri merită să te uiți? (P)

Autor: Editor Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
sursa foto: pexels.com
sursa foto: pexels.com

Te-ai gândit să faci o schimbare de look dar nu ști în ce direcție să te întrepți? Primul și cel mai important pas este să pornești de unde trebuie - adică, să alegi universul de fashion potrivit pentru tine iar apoi să-ți lași sufletul să decidă. Stilul vestimentar e, până la urmă, o artă pe care fiecare dintre noi o poate stăpâni.

Pornește dintr-un loc prezent

Dacă ești la început de dulap, cel mai sigur și mai simplu pentru călătoria care urmează este să te poziționezi într-un magazin, online sau offline, care să conțină cât mai multe opțiuni și să fie cu adevărat prezent. În timp ce buticurile de nișă pot părea boeme, ele nu sunt foarte recomandate atunci când ai nevoie de un fundament. Un retailer mai mare, care are colaborări cu principalele branduri din high end fashion și parteneriate cu mărcile de streetwear, te va ajuta să-ți stabilești propriul stil și să alcătuiești patrimoniul de bază al dulapului tău.

Magazinele bine ancorate în piață sunt și foarte prezente pe social media, lucru care ar putea să te inspire și să te țină la curent atât cu cele mai noi trenduri, cât și cu articolele de top ale brandului favorit. Pe scurt, înainte de a alege un anume brand, poziționează-te într-un loc de actualitate și în care să ai cât mai multe opțiuni.

Calitate, nu cantitate

Magazinul https://prm.com, un retailer din Polonia care s-a rebranduit el însuși în primăvara lui 2024, este printre retailerii din Europa Centrală și de Est locul în care găsești cele mai multe branduri de streetwear și high end fashion. Având colaborări cu mărci de lux precum Sporty&Rich, Kenzo, Fiorucci sau Neighbourhood, într-un magazin de tipul acesta vei găsi mereu nu doar haina potrivită ci și accesorii pe măsură.

Ideea unui dulap bine echilibrat este să marșezi pe calitate mai mult decât pe cantitate, așa că un spațiu precum PRM e un bun fir conducător. În plus, afacerile de genul acesta au și bloguri ori postări pe social media create de designeri cu experiență, deci va fi ca și cum și-ai angajat un stilist personal.

Alege rar, dar din colecții

Fiecare brand ce se respectă prezintă cam două colecții în fiecare an. Odată ce ai găsit un spațiu familiar, orientează-te spre colecțiile limitate ale mărcilor de stradă. Aceste colecții, pe care le vei găsi doar la anumiți parteneri, sunt un bun statement pentru atitudinea ta personală și un mare avantaj în ochii celor mai stricți cunoscători.

Edițiile limitate, precum Rick Owens de la Dr Martens sau MM6 de la Maison Margiela și Salomon, fac cinste oricui și vor fi cu tine pentru totdeauna. În plus, dacă stai cu ochii pe retailerii despre care vorbeam mai sus, ai șanse să prinzi și niște oferte.

E greu și ar fi oricum plictisitor să te limitezi doar la câteva branduri atunci când vrei să faci o schimbare de look. Fără să mai lungim vorba, îți recomandăm să zburzi liber pe Instagram și să-ți lași instinctul să aleagă ce ți se potrivește!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel