Schimbă felul în care dormi și trezește-te odihnit. Folosește toppere saltea și vei vedea diferența
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
De cele mai multe ori, somnul nu este odihnitor și multe persoane se plâng de probleme de spate sau de articulații.

Într-o primă fază, salteaua ar putea fi prea tare sau prea moale, dar și acestea suferă transformări de-a lungul timpului. Cum nu toată lumea își permite achiziția unei saltele noi oricând, o soluție la îndemâna oricui ar fi un topper pentru saltea. Acestea sunt straturi suplimentare care se așează deasupra saltelei pentru confort, protecție, dar și un somn de calitate.

Oferta de la furnizorul de toppere saltea este generoasă; descoperim mai multe în rândurile de mai jos.

Ce sunt topperele pentru saltea și care este rolul lor?

Se întâmplă deseori ca patul sau salteaua să nu fie tocmai confortabile, deși sunt noi sau abia folosite. Fie sunt prea tari, fie prea moi, oricum ar fi, afectează odihna pe timpul nopții. Ca o soluție excelentă, magazinele online de profil oferă clienților săi toppere saltea. Acestea vin într-o varietate mare de opțiuni privind dimensiunile și gradul de confort, fermitate și culori.

Un topper este, de fapt, un strat suplimentar care se așează pe canapea, pat sau saltea, pentru a oferi un confort sporit în timpul somnului. Indiferent de felul în care se obișnuiește să se doarmă, acest strat este binevenit și adaptabil la orice tip de pat, inclusiv la cel hotelier.

Se pot alege aceste toppere în funcție de dimensiuni, culori, dar și de greutatea suportată.

Caracteristici importante ale topperelor de saltea

Dacă saltea sau patul merită un strat suplimentar de protecție asta se poate spune și în funcție de vechimea lor. Dacă sunt relativ noi, atunci un topper va fi exact piesa cheie care va aduce confort și odihnă sporită.

Printre cele mai importante caracteristici ale lor se numără și faptul că au nuclee din diferite materiale. Acestea pot fi latexul natural, memorie, spumă poliuretan și high resilience. Toate acestea sunt adaptabile de la o greutate de 100 până la 150 de kilograme. În plus, topperele sunt antibacteriene, antiderapante, antimicrobiene și antiperspirante. Ele pot fi folosite ca atare sau în combinație cu huse textile din bumbac, aloe vera, cașmir sau tencel.

Se oferă garanție pentru topperele cumpărate

Topperele se pot comanda și în funcție de culoare, respectiv albe, gri sau bej. Ele pot fi ortopedice și super ortopedice dar și reversibile, putând fi întoarse de pe o parte pe alta. Se adaptează intuitiv formei corpului și pot fi folosite și în pensiuni sau hoteluri. Fermitatea oferită variază între moale, medie tare și foarte tare, în funcție de preferințe.

Grosimea de asemenea variază între 3,5 și 10 cm. Dimensiunile se pot alege în funcție de salteaua sau patul personal. La achiziționarea lor se oferă și garanție extinsă, de la doi până la cinci ani. Un somn bun și o relaxare a corpului merită achiziția unui topper.

De asemenea, se pot cumpăra și huse suplimentare, tot pentru protecția saltelei. Salteaua dacă este prea moale nu se poate combina cu un topper nou, deci se recomandă înlocuirea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel