Data actualizării:
Data publicării:

Ciuvică: „Deschideți-vă rubrică de horoscop politic la DC News”. Chirieac: „Mi-a venit în minte un titlu: „Trăznăile lui Ciuvică” / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora, despre funcția pe care președintele Klaus Iohannis o va obține la nivel european. 

Diana Tache a sugerat că președintele Klaus Iohannis ar putea fi implicat într-un joc politic pentru o funcție înaltă la nivel european, deși există incertitudini legate de viitorul său. Bogdan Chirieac nu consideră că cineva face eforturi pentru acest lucru, însă Diana Tache a argumentat că Iohannis ar putea fi apreciat pentru modul în care a gestionat chestiunile de politică externă, sugerând că ar putea fi luat în considerare pentru o funcție europeană. Chirieac este sceptic cu privire la acest scenariu și nu crede că Bruxelles-ul este preocupat de o astfel de posibilitate.

„Eram sigură că nu va merge la NATO, dar bănuiam că face parte dintr-un joc. Nu cred că nu vrea nimeni să-l ia pe domnul Iohannis în momentul ăsta. Eu cred în continuare că de aceea avem incertitudini cu privire la data alegerilor, de aceea pare că această coaliție este într-un deranj și într-o instabilitate, deși ea trebuie să genereze stabilitate. S-ar putea să apară din spuma marii o poziție de pe la Consiliu, Comisie, de undeva. Ceva cu „înalt”, înalt comisar, înalt reprezentant. Orice ar fi, să fie „înalt". S-ar putea să vedeți inventată o funcție, peste noapte, la care domnul Klaus Iohannis să ajungă.", a spus Diana Tache. 

„Doamna Tache, cu toată dragostea vă spun, nu face nimeni eforturi pentru omul domnului Ciuvică.”, a spus Bogdan Chirieac. 

„Pe două lucruri mă bazez. Mă bazez pe vila aceea, de 9 milioane de euro, cu două sere, și mă bazez pe ceea ce văd eu acum, pe coaliția Nicu și Marcel care este într-un delir mistic permanent și în care pare că se ceartă. (...)”, a spus Diana Tache. 

„Dumneavoastră tot plecați de la ideea că celor de la Bruxelles le pasă de slujba domnului Iohannis.”, a spus Bogdan Chirieac. 

„Le pasă pentru că domnul Iohannis nu e pe persoană fizică: Iohannis de la Sibiu, profesor de fizică. Este un om care, în ultimii doi ani de zile, cel puțin de când sunt toate lucrurile în derivă în jurul granițelor României, totuși Iohannis a respectat un to do list. Ce i s-a comunicat și i s-a indicat pe hârtie, sunt sigură că a făcut. Ca atare, pentru merite deosebite, o să-i inventeze o funcție, ceva cu „înalt”., a spus Diana Tache. 

„Nu o să-i inventeze, credeți-mă, nu sunt preocupați de lucrul ăsta.”, a insistat Bogdan Chirieac. 

 

Reacția lui Mugur Ciuvică

 

Mugur Ciuvică a glumit cu Bogdan Chirieac privind modul în care face speculații politice. Acesta a sugerat sarcastic ca Bogdan Chirieac să deschidă o rubrică de „horoscop politic" și să facă predicții despre Klaus Iohannis și alți lideri politici.

„Domnule Chirieac, dumneavoastră ați văzut și la site-ul dumneavoastră că horoscopul e cel mai citit, și faceți în continuu un fel de horoscop politic. Vreți să faceți preziceri.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Daniela Simulescu este neîntrecută.”, a completat Bogdan Chirieac. 

„Da, dar știe cu din astea, cu Mercur. Dumneavoastră vreți prezicători în politică, va fi Iohannis, nu va fi Iohannis. Dumneavoastră deschideți-vă rubrică la DC News: horoscop politic și veniți cu trăznăile dumneavoastră și anunțați ce o să se întâmple în viitor și când viitorul va deveni prezent, eu vin vin cu horoscopul dumneavoastră și vă zic: „Chiriac, zbârci... Tăiată!” „Cutare a zis...zbârci! Tăiată!” „Cutare a zis....zbârci! Tăiată!” „Ce prezicere a făcut? Uite asta... zbârci! Tăiată!

Ce vreți? Ce o să fie Iohannis... om vedea dracu ce o să fie.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Mi-a venit în minte un titlu de rubrică: „Trăznăile lui Ciuvică.", a spus Bogdan Chirieac la emisiunea „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel