Schimb de focuri într-un bar. Zeci de răniți
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cel puțin 28 de persoane au fost rănite, dintre care 25 de gloanțe, în cursul unui schimb de focuri, sâmbătă dimineață, într-un club de noapte din Arkansas, în sudul Statelor Unite, au informat poliția și primarul din Little Rock, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Doresc să îi liniștesc pe locuitorii noștri. Nu a fost un act de terorism, ci o tragedie. Se pare că nu a fost ceva premeditat", a declarat primarul din Little Rock, Mark Stodola, într-o conferință de presă. 

Potrivit acestuia, inițial a izbucnit o dispută în rândul unui mic grup în timp ce se desfășura un concert la clubul Power Ultra Lounge, apoi "rivalități și arme" au deteriorat situația și schimbul de focuri a izbucnit în jurul orelor 02.30 (07.30 GMT). 

Poliția a anunțat deschiderea unei anchete asupra incidentului în care 28 de persoane au fost rănite, doar trei dintre acestea având răni care "nu au legătură" cu schimbul de focuri. 

Potrivit primarului, niciun rănit nu este în pericol de moarte.

Șeful poliției, Kenton Buckner, a adăugat că victimele sunt afroamericani cu vârste între 16 și 35 de ani.

"Problema criminalității cu care se confruntă Little Rock pare să se agraveze", a subliniat guvernatorul de Arkansas, Asa Hutchinson, care a denunțat o "tragedie fără sens" și a promis ajutorul statului.

Potrivit site-ului clubului de noapte, concertul urma să fie dat de cântăreața Finese 2Tymes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel