Schelean, tatăl unei liberale, s-a înscris în PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul Ion Mocioalcă a reușit, la început de sesiune parlamentaă, să aducă în rândul PSD un nume greu din organizația PNL, Caraș-Severin.  Nicolae Schelean a hotărât să facă un pas important în politică și s-a înscris în PSD. El este tatăl și mentorul parlamentarului liberal de Caraș-Severin, Valeria Schelean.

Nicolae Schelean nu a fost niciodată membru în Biroul politic județean al PNL, ajutând în ceea mai mare parte a activității sale politice organizațiile liberale din Oțelu Roșu și de pe Valea Bistrei, informează Reper 24.

"Nu m-am mai simțit confortabil în organizația în care funcționam și am decis să plec. Am plecat în organizația PSD Zăvoi. Nu mă mai simțeam așa cum e normal într-o organizație și atunci am decis să-mi caut alt drum", a spus Schelean pentru Express de Banat.

"E opțiunea lui politică pe care nu am decât să o respect. Fiecare cu deciziile lui, nu ne influențăm reciproc. Eu rămân consecventă principiilor mele, rămân în continuare în PNL, nu am gânduri de plecare. Fiecare om e liber să aibă opțiunea sa politică și să se ducă în acel partid care consideră că-l reprezintă. Știam că tatăl meu cochetează cu ideea, dar nu știam că va semna adeziunea la PSD. Știam de discuțiile pe care le-a purtat de mai mult timp cu Ion Mocioalcă, știam de nemulțumirile lui legate de modul în care s-au desfășurat lucrurile în organizația locală, dar momentul în sine nu l-am anticipat", a declarat Valeria Schelean – Șomfelean pentru sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel