Scene incredibile când apare medicul Zamfir la Fundeni. "E isterie când vine"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
agerpres_7522704
agerpres_7522704

Medicul Radu Zamfir a devenit un erou după accidentul aviatic care a avut loc în munții Apuseni. Când apare pe coridoarele spitalului unde lucrează, oamenii sunt extrem de fericiți și nu știu ce să mai facă de bucurie. 

Pacienții din unitatea spitalicească se simt foarte bine știind că au ajuns pe mâna medicului Radu Zamfir care are grijă de ei.

“Este un adevărat spectacol în momentul în care Radu Zamfir vine să își viziteze pacienții! În primul rând, cei care sunt la el se mândresc că el este cel care îi tratează și se cred și ei importanți, chiar staruri. Bărbații îi strâng mâna, femeile mai în vârstă îl pupă și iî spun că este cel mai bun doctor din lume. E o nebunie generală.

Surprinzător este și faptul că până și alti bolnavi, atunci când sunt internați, vor să îl întâlnească și să vorbească puțin timp cu el. Deși nu este medicul lor, îi cer o părere și îl felicită. În concluzie, medicul Zamfir a ajuns cel mai cunoscut om din spital! În schimb, el a rămas la fel de modest și tratează oamenii cu respect”, au povestit persoane din clinica Fundeni pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel