Urmărește emisiunea live
Scene de groază la Dinamo - Rapid. Alexandru Răuță s-a prăbușit pe teren. A fost urcat în ambulanță cu mască de oxigen / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Alexandru Răuță, diagnostic după ce s-a prăbușit pe teren la Dinamo - Rapid: Am primit analizele complete
Alexandru Răuță, diagnostic după ce s-a prăbușit pe teren la Dinamo - Rapid: Am primit analizele complete
În minutul 36, mijlocaşul dinamovist Alexandru Răuţă a acuzat probleme respiratorii pe teren şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Fotbalistul a fost transportat la spital.

UPDATE

'Alexandru Răuță este la spital și i s-a făcut un EKG, urmând să se stabilească dacă sunt probleme respiratorii sau de altă natură', a anunțat moderatorul emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru, la pauza meciului Dinamo - Rapid.

Știrea inițială

În minutul 36 al primei reprize, Alexandru Răuță, jucătorul lui Dinamo, a avut probleme de respirație și s-a întins pe teren. Ambulanța a intrat imediat pe suprafața de joc. Medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo.

După câteva minute, Alexandru Răuță a fost urcat în ambulanță cu o mască de oxigen. Medicii i-au făcut și un test COVID-19, rezultatul fiind negativ. Fotbalistul va fi transportat la spital pentru investigații amănunțite.

VIDEO:

Dinamo - Rapid, scor final 1-1

Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Dinamo din Capitală, într-un derby de tradiţie al fotbalului românesc, desfăşurat în etapa a 13-a a Ligii I.

Dinamo a marcat prima, prin Gabriel Torje (55), cu un şut de la 20 de metri, după o minge aşezată de Deian Sorescu. Rapid a egalat in extremis, prin Nicolae Carnat (90+1), cu un şut la vinclu de la 22 de metri. Dinamo a fost echipa care şi-a creat mai multe ocazii, ratând prin Alexandru Răuţă (2) şi Torje (3), ambii după erori ale lui Dragoş Grigore, Cătălin Măgureanu (66) şi din nou Torje (72). Rapid a avut o oportunitate foarte bună prin Albert Stahl (44), dar Ricardo Grigore l-a blocat foarte bine.

Dinamo, 10 meciuri fără victorie

Dinamo a ajuns la zece etape fără victorie, dintre care două remize şi opt eşecuri. Rapid are două egaluri (Sepsi OSK şi Dinamo) şi o victorie (cu CFR Cluj) în ultimele trei etape. FC Dinamo Bucureşti - FC Rapid Bucureşti 1-1 (0-0), Stadion Dinamo - Bucureşti.

Au marcat: Gabriel Torje (55), respectiv Nicolae Carnat (90+1). Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare) Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF.

Jandarmeria Capitalei cercetează incidentul de la meciul Dinamo-Rapid; două persoane au fost agresate de suporteri ai echipei gazdă

De asemenea, o femeie şi un bărbat au fost agresaţi de fani dinamovişti, sâmbătă seara, în timp ce intenționau să asiste la meciul care se dispută între Dinamo București și Rapid București. Incidentul este cercetat de Jandarmerie.


Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a transmis că incidentul a avut loc în jurul orei 19.30, pe șoseaua Ștefan cel Mare, din Capitală.


Mai mulți suporteri ai echipei gazdă au agresat două persoane, bărbat și femeie, care intenționau să asiste la meci.
Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului.


A fost identificat unul dintre agresori, care a fost dus la secția de poliție, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun.
Jandarmii fac verificări pentru identificarea tuturor făpturitorilor implicați în altercație.


Derby-ul dintre Dinamo și Rapid și joacă după o pauză de 6 ani. Meciul a început de la ora 20.30 și va conta pentru etapa a 13-a a Ligii 1. Ultimul meci dintre cele două rivale s-a terminat cu victoria celor din Ștefan cel Mare, scor 2 – 0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel