Kovesi și anchetarea lui von der Leyen. ”Asta a fost mișcarea. Semnal dat cu manta ca să plece”
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce declarații a făcut Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, cine i-a dat Codruței Kövesi să o ancheteze pe Ursula von der Leyen.

„Nu i-a dat nimeni, e o vrăjeală. 99% e o vrăjeală. Ea o anchetează pe Ursula din 2022 toamna, cred. Atunci au deschis ei la parchetul lui Kövesi ancheta cu vaccinurile, deci, un an jumate. De un an jumate o anchetează. Acum a făcut o altă mișcare, a preluat un dosar cu vaccinurile de la procuratura din Liège, în Belgia. Procuratura din Liège avea și ea deschis un dosar despre vaccinuri și Kovesi a luat dosarul de la procuratura din Liège și l-a băgat acolo la dosarul lor de vaccinuri. Asta a fost mișcarea de a apărut iar în presă.

Acuzarea Ursulei von der Leyen

Nu cred că e nimic extraordinar. Eu am spus tot timpul, acum se termină pariul că i se termină mandatul, Kovesi nu o pune sub acuzare pe Ursula cât timp Ursula e în mandat, clar. E foarte posibil să fi luat ăla de la Liège ca să-l mătrășească și pe ăla și să le închidă pe toate, 99%, hai 1% posibilitate ca diverși de ăștia care apasă pe butoane prin Europa să zică: 'Totuși, Ursula ar fi bine să plece, să vină altcineva în schimb'. Ăsta să fie un semnal pentru Ursula dat cu manta prin Kövesi, așa cum făcea Kövesi și în România, în prag de alegeri. Dar, eu cred că mai degrabă a luat dosarul ca să-l închidă”, a precizat Ciuvică, în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră”.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel