Scenariul lui Chirieac prin care Geoană ar putea rupe tradiția finalei la prezidențialele din 2024
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto: Agerpres
foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre candidații cu șanse la funcția de președinte al României.

Luni, 13 mai 2024, în emisiunea Bertei Popescu de la Antena 3 CNN, Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre șansele candidaților principalelor formațiuni politice la funcția de președinte al României. El nu a exclus și posibila intrare în cursă a lui Mircea Geoană, care ar putea fi propulsat în turul al doilea, datorită notorietății de care beneficiază.

„Aseară, Marcel Ciolacu a zis că nu exclude un candidat unic (n.r. PSD+PNL) pentru președinția României, dar deciziile vor fi luate după 9 iunie, ceea ce are mare sens. Sunt convins că nu au decizia luată și evită să ne-o comunice, nu, pur și simplu nu au luat decizia. Știm ce s-a întâmplat și la Primăria Generală. Cele două partide mari, prin domnii Ciolacu și CIucă, au prima șansă să intre în turul al doilea“, a zis Bogdan Chirieac.

Despre posibilitatea intrării în cursă a lui Mircea Geoană, analistul politic e de părere că acesta „este un candidat puternic“.

„Să vedem dacă ONG-uri, poate și partide politice mai mici ar putea să rupă această tradiție și să-l introducă pe Mircea Geoană în turul al doilea“, a mai precizat, la Antena 3 CNN, analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI         -        Bogdan Chirieac, către Marcel Ciolacu: „Sunteți moldovean sau nu? Deci vă jignesc?”. Premierul recunoaște

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel