Scenariul lui Antonescu: premier surpriză în "guvernul de iarnă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul co-președinte al USL, Crin Antonescu, spune că la sfârșitul acestui an s-ar putea forma un "guvern de iarnă", sugerând că Executivul ar putea fi condus de George Maior sau de Florin Georgescu.

"Există și varianta unui guvern al actualei majorități fără dl Ponta, există varianta unui Guvern de largă coaliție, de uniune națională, de tehnocrați, nu m-ar mira ca la începutul anului viitor să ne pomenim cu unul din candidații vehiculați de Victor Ponta, dar nu Tăriceanu, în fruntea unui Guvern de iarnă", a declarat, luni, la Realitatea Tv, Crin Antonescu.

Între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, candidatul PSD, Victor Ponta, a anunțat că propune trei nume pentru funcția de premier, în ipoteza în care va câștiga alegerile: George Maior, directorul SRI, Florin Georgescu, viceguvernator al BNR, și Călin Popescu Tăriceanu, ultimul având prioritate.

Fostul președinte al liberalilor crede că "PNL ar intra la guvernare când ar ști foarte aplicat ce doreşte să facă în guvernare, atunci când în Parlament există premisele unei majorităţi care să dorească schimbarea. Nu cred că preocuparea partidului trebuie să stea în ţeserea unor intrigi sau coruperea de elemente din actuala majoritate". 

Crin Antonescu, mesaj tranșant legat de revenirea sa în funcția de președinte al PNL, în locul lui Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel