Scenariul eșecului de la București. Mugur Ciuvică: O să fie rușinea dr*cului... Problema este că o să suferim noi, noi ăștia din București
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au vorbit despre impactul pe care l-ar avea un posibil eșec al lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul la PMB, asupra alegerilor din toamnă și iarnă.

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au discutat la ”Miercurea Neagră” de la DCNews TV și DC News despre posibilul eșec al lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al coaliției PSD-PNL la Primăria Capitale.

”Văd că aleargă în urma tuturor, nu intră în cadență, nu pușcă, cum ar spune ardeleanul. Va avea consecințe asupra alegerilor prezidențiale și parlamentare din acestă toamnă, respectiv din această iarnă”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică.

”Dvs ce ziceți? Dvs ziceți că va avea?”, i-a replicat Ciuvică.

”Eu zic că da”, a continuat analistul politic.

”Eu nu știu să vă spun. Nu știu sigur, impresia mea este că nu va avea mari efecte. Ceva efecte va avea, nu atât dacă nu o să iasă Cîrstoiu primar, ceea ce este mai mult ca sigur că nu o să iasă. Dacă o să rămână Nicușor acolo o să fie același lucru ca la Sectorul 1, o să fie o palmă, o să fie rușinea dracului pentru ditamai coaliția și asta s-ar putea să aibă ceva efecte. Nu văd efecte uriașe.

La toamnă, o să fie. Parlamentarele sunt de abia în decembrie, la termen, prezidențiale or să fie în septembrie. Până atunci o să revină treaba asta cu stabilitatea.

Ați văzut, singura chestie care a animat puțin politica a fost chestia asta cu Piedone la Capitală, că în rest... era Mortadella totală. Nicio chestie. Era totul plat, totul cenușiu, o plictiseală. Singura care a animat campania este Primăria Capitalei. Eu cred că la prezidențiale nu o să mai fie nicio animație și la parlamentare, la fel, nu o să fie mare animație.

S-ar putea să sufere un pic, s-ar putea să nu sufere, nu știu, să fie electoral, să fie sănătoși. Problema este că o să suferim noi, noi ăștia din București, dacă mai stăm încă patru ani cu Nicușor Dan”, a mai spus Mugur Ciuvică. 

Citește și: Candidatul cu șanse pentru Capitală, în viziunea lui Mugur Ciuvică. Cine are logică de campanie și cine nu și-a intrat în rol/ VIDEO

Mai multe în video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel