Scăpa de furnicile din casă cu ajutorul făinii de grâu: ce trebuie să faci cu acest produs din bucătărie
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Scapa de furnicile din casă cu ajutorul făinii de grâu - ce trebuie să faci cu acest produs din bucătărie. Sursa - Pexels
Scapa de furnicile din casă cu ajutorul făinii de grâu - ce trebuie să faci cu acest produs din bucătărie. Sursa - Pexels
Făina este unul dintre ingredientele principale atunci când vine vorba de pâine, plăcinte  sau alte deserturi delicioase.  

Tocmai făina nu este în niciun caz asociată cu furnicile. Deși tocmai făina luptă cu insectele și, în același timp, nu dăunează sănătății. 

Cert este că furnicile nu pot tolera nici gustul, nici consistența făinii. De aceea nu vor trece peste o linie trasată cu făină.

Pune un burete de vase în mașina de spălat: vei rezolva, fără efort, o problemă enervantă. Vei fi uimit de rezultat


Este de remarcat faptul că orice făină, fie că este grâu, orez sau porumb, este potrivită pentru combaterea furnicilor.

Experții numesc această metodă de combatere a insectelor cea mai sigură, în special, pentru familiile cu copii și animale de companie. Cel mai adesea, aceste persoane acordă atenție substanțelor chimice împrăștiate pe podea. În același timp, furnicile vor dispărea complet din case. 

 

Scapă de furnici cu ajutorul unui ou fiert: iată ce trebuie să faci

 

Cu un simplu ou fiert vei rezolva problema furnicilor din casa. În cele ce urmează vei afla cum trebuie să-l folosești.  

Poate că nimeni nu ți-a spus asta până acum, dar cu un simplu ou fiert poți rezolva problema furnicilor din casă. De fapt, este un sistem foarte ușor și gata de utilizat, pe care cu siguranță nu l-ai cunoscut până acum. Vă puteți imagina despre ce vorbim? 

Cu acest remediu vei elimina gândacii din casă, pentru totdeauna

Odată cu venirea verii, mai ales pentru cei care locuiesc la curte sau la parter, furnicile devin o problemă. Oricum, știi cum poți rezolva această problemă enervantă? Poate nu-ți vine să crezi, dar folosește doar un ou fiert tare. Cum? Vă spunem noi! În primul rând, însă, trebuie neapărat să obții tot materialul pentru a putea efectua procedura pe care urmează să ți-o arătăm la scrisoare.

 

Ingredientele de care ai nevoie și ce trebuie să faci:

Ai nevoie de: un ou firet, o lingură de zahăr și un plic de acid boric.

 

Practic, tot ce trebuie să fierbi un ou. După ce oul este fiert, lăsați-l să se răcească și apoi curățați-l de coajă. Amestecați oul, într-un castron mic, împreună cu zahărul și acidul boric. Îndată ce ați obținut un amestec suficient de omogen și suficient de gros, folosiți-l pentru a crea niște biluțe.

Negresă cu cireșe și migdale: un desert delicios, fără coacere, gata în 10 minute

Acu, tot ce trebuie să faci este să le așezi în colțurile casei unde ai găsit furnicile și aceste animale mici enervante nu vor mai îndrăzni să se apropie de tine și de casa ta. Ușor, nu-i așa? Cu toate acestea, acest sistem chiar funcționează, a vedea înseamnă a crede!

Sfatul în plus: dacă nu ai acid boric acasă, îl poți înlocui cu ușurință cu o lingură de amidon de porumb. Apoi urmați aceeași procedură și rezultatul final va fi în continuare garantat.

 

Țânțarii fug de acest produs cu viteza luminii: încearcă-l și nu vei regreta

 

Putem scăpa ușor de țânțari cu ajutorul unei plante. Există o modalitate naturală de a respinge țânțarii din spațiile de locuit.

Să scăpați de țânțari este foarte simplu cu o acțiune simplă. Umpleți un vas mic cu apă. Adăugați ulei esențial de lavandă. Vasul poate fi lăsat atât în ​​casă, cât și în curte sau grădină. Aceasta este o modalitate naturală excelentă de a scăpa de țânțari, fără a utiliza substanțe chimice.

Secretul constă în în aceea că levănțica conține o substanță care oferă o aromă bogată, iar țânțarii urăsc acest miros.

Geamuri strălucitoare într-o clipă: urmează acești pași și toți vecinii te vor invidia

Adăugăm că levănțica poate fi plantată în curte sau în grădină. Mirosul plantei va speria nu numai țânțarii, ci și diverși dăunători de grădină. În timp ce în casă puteți pune lavandă  în ghivece de interior.

Timpul de ardere a lumânărilor parfumate poate fi prelungit: doar puneți-le în congelator

De asemenea, cu un simplu ou fiert vei rezolva problema furnicilor din casa. În cele ce urmează vei afla cum trebuie să-l folosești.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel