România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 30 aug, 20:51
Scapă de furnicile care apar în bucătărie. Truc ieftin
Fotografie creată de Alex Qian, de la Pexels
Dacă ai probleme cu furnicile, îți propunem un truc pentru a scăpa de ele! Este ieftin și natural.

Scorțișoară

 

Furnicilor nu le place mirosul de scorțișoară. Adăugați o jumătate de linguriță de ulei de scorțișoară într-o cană de apă. Înmuiați acolo niște vată și dați prin zonele unde vin furnicile. Repetați procedura până când furnicile au dispărut. Puneți bețișoare întregi de scorțișoară în apropierea ușii, pe pervazurile și în alte locuri unde știți că apar. De asemenea, puteți pune într-un spray ulei de scorțișoară și pulverizați ori de câte ori este nevoie.

 

Oțet 

 

Oțetul este un agent ieftin care vă ajută să scăpați de furnici. Puneți într-un spray apă, oțet și puțin ulei de lămâie și împrăștiați când vedeți furnici. Agitați bine înainte de utilizare și apoi pulverizați în toate punctele de acces posibile. Faceți acest lucru o dată pe zi până când furnicile dispar complet.

 

Borax

 

Boraxul ține la distanță gândacii de bucătărie, ploșnițele, furnicile și alte insecte. Puteți presăra puțin borax în bucătărie, în crăpăturile de sub ușă, în pivniță sau în alte regiuni în care insectele tind să se adune.

Ingrediente: o lingură (10 g) de borax, o lingură (10 g) de zahăr, o jumătate de cană (125 ml) de apă. Amestecați boraxul cu zahărul și apa până obțineți un amestec omogen. Presărați acest remediu în grădină și în celelalte regiuni din locuință infestate de insecte.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro