Urmărește emisiunea live
Scântei la DINAMO - FCSB. Dennis Man (FCSB): Suntem obligați
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Dennis Man, fotbalistul echipei FCSB, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Dinamo este ''cel mai frumos al sezonului, un derby'' şi îl aşteaptă cu nerăbdare.

E un meci frumos, cel mai frumos al sezonului, un derby. Cred că fiecare dintre noi îşi doreşte să joace într-un astfel de meci şi cred că te motivezi altfel. Ştim cu toţii cum e un derby, nu se mai ţine cont de locurile din clasament, de echipe. E un derby, te motivezi altfel, cum am mai spus. Ei vor să facă un meci mare şi noi suntem obligaţi să luăm cele trei puncte, a spus Man.

Pregătiri înainte de marele derby

Extrema roş-albastră a precizat că FCSB nu face ceva deosebit pentru acest meci: Nu facem nimic diferit, ne antrenăm cum ne-am antrenat şi până acum, atmosfera e una plăcută, având în vedere că ne aşteaptă la sfârşitul săptămânii un meci foarte important, un derby, cel mai frumos meci al sezonului şi îl aşteptăm cu nerăbdare. Când intri să vezi terenul şi vezi tribunele deja pline şi atmosfera frumoasă a unui derby, trăirile sunt foarte frumoase.

Man a precizat că nu are o amintire prea frumoasă de la primul său derby, unul încheiat cu o înfrângere, dar a menţionat că a reuşit să înscrie într-un derby cu Dinamo: Nu am o amintire plăcută de la primul meu derby, cred că am pierdut, cu 4-2 parcă. Am o amintire plăcută când am reuşit să înscriu contra lor. E foarte frumos să înscrii într-un derby, cu un stadion plin. Sperăm ca la meciul care va urma să facem o figură frumoasă, să reuşim să luăm cele trei puncte, pentru că e foarte important pentru noi. Nu ne-am mulţumi cu un punct, pentru că am pierdut puncte cu echipele cu care nu trebuia să facem acest lucru, am repetat greşelile din sezoanele trecute şi nu cred că mai este loc de paşi greşiţi.

Dennis Man a afirmat că atmosfera este liniştită la echipă, în ciuda faptului că FCSB nu a reuşit să o învingă pe codaşa Academica Clinceni, luni seara, pe Arena Naţională (0-0).

'Nu a intrat mingea în poartă, asta e altă problemă'

Este o atmosferă OK la echipă. Suntem conştienţi şi noi că nu am făcut un meci prea bun, important este să rămânem echilibraţi şi să aşteptăm încrezători meciul care urmează. Ocazii au fost, că nu a intrat mingea în poartă, asta e altă problemă. Încercăm de la meci la meci să ne impunem jocul, câteodată reuşim, câteodată nu. Este normal, aşa e la fotbal, dar părerea mea e că trebuie să ne facem jocul nostru şi să dăm totul pe teren. Şi cei care joacă împotriva noastră sunt fotbalişti profesionişti, jucători de valoare. Nu poţi la fiecare meci să înscrii trei goluri, sunt meciuri şi meciuri. Trebuie să rămânem echilibraţi, n-am reuşit o partidă foarte bună cu Clinceni, suntem conştienţi şi noi de asta, sperăm ca pe viitor să ne trezim şi să nu mai pierdem puncte atât de uşor, a adăugat fotbalistul.

Dennis Man speră ca FCSB să reuşească să se apropie cât mai mult de liderul CFR Cluj înainte de intrarea în play-off: Se înjumătăţesc punctele în play-off, dar trebuie să fim cât mai aproape de ei. Ei mai au două meciuri foarte grele şi sperăm ca până la play-off să ne apropiem mai multe de ei.

Nicolae Dincă, fotbalistul său preferat de la Steaua (actuala FCSB)

Man a dezvăluit că fotbalistul său preferat de la Steaua (actuala FCSB) a fost Nicolae Dică: Când eram mic jucătorul meu preferat era Nicolae Dică, era un idol pentru toţi copiii, cel puţin pentru mine. Dennis Man a comentat şi plecarea mijlocaşului Dragoş Nedelcu la echipa maghiară MOL Fehervar: Dragoş (Nedelcu) a fost un jucător foarte important pentru noi, ne bucurăm pentru el că a prins un transfer, să meargă să joace. Dacă a considerat că e mai bine pentru el aşa, noi îi ţinem pumnii.

Atacantul nu se gândeşte să se transfere de la FCSB: Nu mă gândesc la plecare, nu mă gândesc zi de zi să plec de aici. Vreau să ajut echipa cât pot eu de mult, să îmi fac treaba cât mai bine şi când va fi timpul cred că voi pleca. Derby-ul de tradiţie dintre Dinamo şi FCSB se va juca duminică 16 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 25-a a Ligii I. În tur, scorul a fost egal, 1-1, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel