Scântei în PNL. Liberalul Tișe, CJ Cluj: Miniștri INCOMPETENȚI. Semn de întrebare acolo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Alin Tișe
foto Facebook Alin Tișe
Liberalul Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a răbufnit și a exprimat mai multe nemulțumiri pe care le are în PNL. 

”PNL va face Congres la termen, nu există nicio informație că se va face la altă dată” a spus Alin Tișe, la Digi24. La termen, Congresul PNL ar urma să aibă loc în iunie, asta deși alți lideri PNL au vorbit despre un Congres în toamnă. ”Din punctul meu de vedere, e mai puțin important când se întâmplă acest Congres. Trebuie să fie despre principii, despre partid, în principal, mai puțin despre oameni” a afirmat Alin Tișe. ”Nu am nicio discuție personală și nicio dispută personală cu dl Orban sau cu alți membri și colegi de-ai noștri.” a continuat el. 

Liberalul de la Cluj spune că ”trebuie să se întâmple” reformarea PNL, dincolo de persoane: ”În partid, suntem colegi, suntem egali”. 

Nemulțumirile din PNL sunt clare, însă. Președintele CJ Cluj a afirmat: ”Sunt deja de 20 de ani în politică. Eu, personal, nu mai am răbdare să promit oamenilor lucruri pe care partidul pe urmă nu le mai face”. 

Alin Tișe a mai subliniat că ”dacă ar fi să vorbim de demisii, ar trebui ca toți cei care i-au girat deciziile să demisioneze, nu numai Ludovic Orban, ca atare, discutăm în zadar despre o demisie cu câteva luni înainte de Congres”.

Miniștri incompetenți. Conduce pentru prima dată în viață direct un minister

”Când îmi dau seama că sunt miniștri incompetenți - și nu mă feresc s-o spun - miniștri care nu știau să citească un buget al unei instituții, dar ei conduceau pentru prima dată în viața lor direct un minister, îmi pun un semn de întrebare acolo cu privire la competența lui și cu privire la respectul pe care organizația centrală a unui partid o are cu privire la noi, cei din teritoriu, care așteptăm de la ei modele” a mai spus liberalul Tișe, în intervenția telefonică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel