Scandaluri cu topoare. 15 persoane, la audieri în urma unor percheziţii
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
15 persoane care au fost implicate în cursul lunii mai în două scandaluri în care au fost folosite săbii şi topoare au fost ridicate, luni, în urma a 13 percheziţii domiciliare şi duse la sediul Poliţiei Ploieşti pentru audieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipale Ploieşti au desfăşurat 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare, loviri sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii mai persoanele bănuite ar fi fost implicate în două scandaluri în spaţiul public, în care au fost folosite obiecte contondente interzise la deţinere, surse judiciare declarând că este vorba despre săbii, bâte, topoare şi crose.

În urma celor două evenimente, cinci persoane au fost transportate la spital, fiind diagnosticate cu leziuni ce nu au necesitat internarea şi nu le-au periclitat viaţa.

Poliţiştii au pus în aplicare 15 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au avut loc în cartierul ploieştean Bereasca, iar printre cei bănuiţi în cauză s-ar afla şi proxeneţi recent eliberaţi din închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel