SCANDALUL ia amploare în Mangalia. Persoane infectate cu COVID-19, campanie pe STRĂZI? DSP confirmă că sunt pozitive
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Acuzațiile din Mangalia vin din toate părțile, iar BEC trebuie să decidă dacă se reia votul. 

Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, cere BEC anularea alegerilor și reluarea votului, acuzând că scrutinul de duminică a fost viciat de mai multe evenimente. El cere analizarea situației în mod obiectiv, acuzând faptul că Mangalia a fost scena unor scandaluri chiar în ziua votului. 

Candidatul independent nu este singurul care atrage atenția autorităților. Și PMP și USR au depus sesizări în acest sens, iar un aspect foarte grav semnalat a fost că patru persoane din staff-ul candidatului liberal Cristian Radu au fost confirmate cu Covid-19, dar au continuat campania electorală, întâlnindu-se cu mii de oameni pe străzile orașului, aspectele fiind sesizate autorităților competente și urmând să se decidă dacă vor fi reluate alegerile în Mangalia. 

Oficialii DSP au confirmat telefonic pentru DCNews că cele patru persoane au fost confirmate cu COVID-19. Una din cele patru a fost confirmată astăzi, pe 29 septembrie. Celelalte trei au fost confirmate, pe rând, în 25, 26, 27 septembrie. Persoana care ar fi fost în Biroul Electoral de municipiu figurează internată din 25 septembrie, arată informațiile primite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel