Scandalul dintre Matei și Pătraru, nerezolvat. Motivul incredibil pentru care un membru CNA a plecat din sală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Scandalul dintre Sorina Matei și Dragoș Pătraru a rămas din nou nerezolvat după ce ședința CNA a rămas fără cvorum.

La ședința CNA de marți, din cei 11 membri ai Consiliului, au participat doar opt, numărul minim pentru ca o ședință să poată avea loc.

"Nu am acționat cu rea credință, intenția nu a fost batjocorirea unei persoane, așa cum se insinuează. Eu am criticat un comportament jurnalistic, a lăsa la o parte spiritul critic la adresa unui om politic, fie el și Președintele României, e un lucru care trebuie sancționat în interiorul breselei", a spus Dragoș Pătraru, în apărarea sa.
La rândul ei, Sorina Matei, realizatoarea de la B1 TV, a spus că a fost pusă "într-o situația înjositoare în fața publicului".

VEZI ȘI: Un nou scandal la CNA. Membrii s-au certat pe Sorina Matei și România TV

"Au fost aluzii sexuale evidente în acele emisiuni. (...) Consider că s-a făcut o discriminare având în vedere că subiectul a fost politic, așadar o discriminare din motive politice și pe considerente de gen", a mai spus Sorina Matei.

După ce Consiliul a audiat cele două părți implicate, forul a rămas fără cvorum pentru a mai putea lua o decizie în acest caz. Lorand Turoș, unul dintre membrii CNA, a plecat la ora 15.00 pentru că este ziua lui de naștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel