Cum a intrat Oana Zăvoranu în PRM, partidul de atunci al lui Vadim Tudor: "Toată lumea s-a luat de el!". Scandalul cu Mărioara Zăvoranu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Doina Vadim Tudor, văduva tribunului, a vorbit despre scandalul dintre soțul ei și Mărioara Zăvoranu, dar și despre cum a ajuns, la un moment dat, fiica acesteia, Oana, în Partidul România Mare (PRM).

"Ştiu că s-a petrecut într-o parcare incidentul (n.r. scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu). S-au luat de la un ceas. El luase parcă un ceas, îl cumpărase de la ea sau îl primise. De aici a plecat, de la un ceas. Ei se cunoșteau de mult, din tinereţe. O cunoştea încă de când era căsătorită cu primul soţ. A revăzut-o după atâţia ani şi, nu ştiu, a venit la revista la România Mare şi i-a zis: "Măi, Mărioara, vino la mine acasă să mai discutăm şi noi una alta." Parcă o văd.. avea o haina de blană lungă, până jos, pe care i-a ars-o fata ei apoi", a povestit Doina Vadim Tudor, în emisiunea Povești de film, cu Mara Bănică.

Cum a intrat Oana Zăvoranu în PRM

"Oana a fost prima dată la ziua lui Cornel, pe care a făcut-o la Mogoşoaia, şi a venit cu Pepe. A invitat-o la ziua lui şi ea şi-a exprimat dorinţa de a intra în PRM. Cornel, în extazul lui, a zis: "Uite, te bag în partid şi te bag şi în Biroul Permanent, ca să ai mai multă trecere." Au chemat-o la nişte conferinţe de presă, pe care el le ţinea vinerea şi era acolo în prezidiu. Toată lumea s-a luat de el: "Cum poate să bage aşa o persoană în prezidiu? Ce caută cu sânii goi şi cu minijup?". Cred că pe Oana a luat-o pentru voturi, pentru că era bună de gură şi făcea scandal - lui îi plăcea foarte mult scandalul. Până s-au certat...", a mai povestit soția lui Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel