Scandalul celor patru spitale rămase fără finanțare. Daniel Zamfir, SOLUȚIE: Pe Vlăduț Voiculescu l-ați auzit?!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir a făcut un anunț important, la DCNewsTV, cu privire la cele patru spitale rămase fără finanțare.

„Apropo de doamna Clotilde Armand... Au trecut opt zile lucrătoare de când am venit la prefect pentru că doamna Armand a luat celebra decizie de a se debarasa de cele patru spitale importante, adică nu vrea să le mai finanțeze. Domnia sa confundă primăria cu feuda proprie. Adică s-a gândit că de mâine nu mai vrea să finanțeze aceste spitale, fără a discuta cu cine să le preia. E și asta o nebunie! Cum lași patru spitale fără finanțare?! Așa, pur și simplu?!”, a spus senatorul social-democrat Daniel Zamfir, marți, în cadrul unui interviu acordat la DCNewsTV.

„Noi astăzi (n.r. marți, 23 februarie), am convocat o ședință de îndată la Consiliul General pentru a se proceda la preluarea de către municipiul București a acestor patru spitale. Nu le putem lăsa așa! Pe domnul Vlăduț Voiculescu l-ați auzit vorbind subiectul acesta?! Încă o dată, uităm de lucrurile esențiale”, a subliniat Daniel Zamfir. 

„Intrăm într-o nebunie fără precedent! Sigur, putem discuta politici de stânga, de dreapta, dar ce legătură are o astfel de măsură cu abordarea de stânga sau de dreapta”, a continuat acesta.

Revenind la ședința convocată pentru marți, a precizat că va avea loc la ora 15.00.

Senatorul Daniel Zamfir, la interviurile DC News cu Bogdan Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel