Scandalagiul Mutu, o poveste fără sfârşit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catalin anton
catalin anton

Adrian Mutu a comis-o iar la naţională. A avut şi cu cine! Cu un alt cunoscut petrecăreţ din rândul fotbaliştilor, Gabi Tamaş. Deja ştirile în care „Briliantul” dă cu oiştea-n garduri  tind să devină banalităţi. Şi iar se pune întrebarea: are nevoie echipa naţională de astfel de jucători?

Liderul „tricolorilor” ţine din ce în ce mai des pagina întâi a ziarelor şi este subiectul „breaking news” în  televiziuni. Abia s-a stins scandalul „Sibutramina” şi cel al chelnerului albanez bătut de „Il fenomeno”, că numele căpitanului naţionalei, halal căpitan, apare într-o nouă ştire de scandal.

Stop! Până aici ţi-a fost, Mutule! Victor Piţurcă, dacă are „sânge în instalaţie”, trebuie să pună piciorul în prag. Să reconstruiască echipa naţională din temelii pe baza unor jucători care au, întâi şi întâi de toate, caracter. Or, Mutu şi Tamaş nu pot fi „acuzaţi” de aşa ceva. Chiar dacă asta ar însemna sacrificarea unor ipotetice calificări, pe care selecţionerul oricum nu le avea ca obiectiv, la Euro 2012 şi la Mondialele din 2014. Pentru că năravul lui Mutu, ca şi cel al lui Tamaş, nu are lecuire, orice s-ar face.

Nu cumva cei doi sunt aceeaşi care au fentat naţionala pentru turneul sud-american din iunie? Chiar se spune că Tamaş, tot din cauza unei escapade bahice, a pierdut avionul care îi ducea pe „tricolori” spre Brazilia.

Asemenea atitudini ale unor fotbalişti nu duc decât la înveninarea atmosferei de la echipa naţională, şi nu de asta este nevoie! Lumea s-a cam săturat de ifosele unor astfel de vedete. Este vremea ca Piţurcă să lase deoparte jumătăţile de măsură şi să taie răul din rădăcină. Trebuie să le spună la revedere lui Mutu şi lui Tamaş şi să aducă fotbalişti care să nu fie „virusaţi”, pentru că există riscul să-i contamineze şi pe ceilalţi. Să scape de jucători pentru care convocarea la naţională înseamnă doar prelejuri de a se destrăbăla departe de ochii consoartelor.

SONDAJ: Mutu, căpitan al echipei Naţionale de Fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel