Scandal Vadim Tudor-Gheorghe Funar pe tema candidaturii la prezidențiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Episodul de la alegerile europarlamentare, când președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, și Gheorghe Funar s-au contestat reciproc, continuă și acum, după depunerea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale. 

Gheorghe Funar a declarat, într-o intervenție telefonică la România Tv că a reușit să strângă, împreună cu filialele PRM, 239.000 de semnături, fapt pentru care s-a înscris în competiția prezidențială.

În replică, Vadim Tudor a declarat că Funar este "un vechi impostor   și derbedeu, pe care astăzi îl voi da în judecată.

- Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine măi handicapatule? De ce semnezi tu ca președinte al PRM-ului, porcule de la Cluj? Toate legile și registrele partidelor arată că eu sunt președintele partidului, a sărit ca ars Vadim Tudor.

- Vii tu, șarpele Funar, pe la spate să pretinzi că ești președinte. Ai noroc că nu ești lângă mine că ți-ași fi cârpit două palme. Nu mai termini mă cu boala asta mintală. Du-te și te tratează, dobitocul dracului, a mai continuat Vadim Tudor.

Citește și: CV Tudor: Meleșcanu, un securist acoperit, Diaconu, un actor saltimbac de doi lei găuriți

- Funar lansează minciuni că a luat din filialele PRM. În ce calitate ai luat măi idiotul dracului, tu semnături de la PRM? Cine te bagă pe tine în seamă?

- Eu candidez independent la funcția de președinte al României. Am fost susținut cu semnături strânse din filialele Partidului România Mare, a spus Gheorghe Funar. Funar a anunțat că joi va înregistra la Curtea Constituțională    o contestație împotriva candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor în numele PRM, dar și pe cea a lui Kelemen Hunor de la UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel