Scandal uriaș PSD-PMP, după o situație controversată: Să-și ia gândul
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 20 ian 2017, 18:49
WhatsApp
Președintele PSD Covasna, fostul deputat Horia Grama, susține corectarea sistemului de redistribuire a mandatelor parlamentare. El susține că acest sistem i-a făcut o nedreptate. 

În urma redistribuirii la nivel naţional a voturilor obţinute la alegerile parlamentare, a pierdut locul de deputat. PSD a fost pe locul al doilea după UDMR, la alegerile parlamentare în Covasna, în schimb, mandatul de parlamentar de Covasna a fost adjudecat de Octavian Goga de la PMP, care a luat două mii de voturi.  

[citeste si]

”La recentele alegeri parlamentare, PSD Covasna a suferit o mare nedreptate din partea sistemului, care are erorile lui. Din păcate, sistemul a dat eroare tocmai în Covasna, unde comunitatea românească a votat una, iar calculatorul a scos altceva (...) Sistemul are imperfecţiuni, iar noi chiar nu meritam o astfel de soartă. Orice sistem este perfectibil. Am ridicat şi în Comitetul Executiv Naţional această problemă şi am spus că va trebui să găsim o soluţie să corectăm sistemul, pentru că altfel, aici, o să trăim o veşnică dramă, să avem surpriza că pleacă în Parlament alţii, în locul nostru, cu doar câteva sute de voturi. E adevărat, repartiţiile le face calculatorul, nu pe bază de subiectivism, ci pe o schemă logică, dar trebuie să căutăm o formulă. La ora actuală nu pot spune că am o soluţie, dar m-am gândit la o variantă”, a spus Horia Grama, potrivit Agerpres. 

Grama îl atacă crunt pe Goga

G Ad:

El a mai spus că Octavian Goga nu este persoana care să facă cinste comunității. 

”L-am dat afară din PSD de rău, nu de bun şi sub nicio formă nu mai are ce căuta la PSD (...) să-şi ia gândul, pentru că am auzit din mai multe surse că vrea să se întoarcă. Nu-l adoptăm pentru că nu ne face cinste. Ar fi bine să îşi rezolve problemele penale pe unde le are, că ştiu că are, să îşi achite datoriile la bănci şi la persoanele fizice şi mai ales la cămătari şi interlopi şi să nu mai promită că împarte posturi şi bani la primari, pentru că nu are atribuţii în domeniul ăsta (...) Nu ne compromitem cu astfel de oameni”, a mai spus Horia Grama.

Octavian Goga nu a vrut să comenteze acum afirmațiile lui Horia Grama. Liderul PSD Covasna crede că și Traian Băsescu ar fi fost fericit ca mandatul să revină candidatului din Constanța, nu celui din Covasna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro