SCANDAL TikTok. Cumpănașu anunță o PREMIERĂ: Am depus eu SOLICITARE și PLÂNGERE
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu a reacționat după ce în presă a apărut informația că este cercetat privind activitatea sa de pe TikTok.

Luni seară, Alexandru Cumpănașu anunță pe Facebook că „am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, care mi-a comunicat că nu există nici o comunicare către presă privind vreo verificare în ceea ce mă privește.”

În schimb, precizează Cumpănașu, „în premieră pentru ultimii 30 de ani, am depus eu solicitare și plângere pentru verificarea activității mele pe TikTok.”

Reacția lui Cumpănașu vine după ce s-a transmis, luni seară, că Poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmulețele postate de el pe TikTok. 

Alexandru Cumpănașu este urmărit pe contul de TikTok „profu.online” de peste 500.000 de elevi din România, majoritatea minori.

Pe acest cont, fostul candidați la prezidențiale poartă discuții cu elevii în principal privind școala, temele și profesorii și promite că declanșează acțiuni în instanță împotriva presupuselor abuzuri și ilegalități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel