Data actualizării:
Data publicării:

Scandal și bătăi după concertul Carla's Dreams în Chicago

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Carla's Dreams
foto: Facebook, Carla's Dreams
Bătaie ca-n filme la concertul Carla’s Dreams din America! Iată de la ce a plecat supărarea fanilor moldoveni de peste ocean.

La cel mai recent concert al trupei Carla's Dreams din Chicago, SUA, care a avut lor la data de 2 decembrie, totul a luat o întorsătură neașteptată. S-a trecut de la ceea ce avea să înceapă ca un recital de excepție la... pumni și îmbrânceli. Trupa Carla's Dreams a fost martora unei scene care aducea aminte de atmosfera din Vestul Sălbatic, în care fanii lor, nemulțumiți de întârzierea cu trei ore a artiștilor, au urcat pe scenă, generând un conflict cu forțele de ordine și agenții de securitate.

@moldova.tara.minunelor #MoldovaTaraMinunilor #moldovataraminunilor #carlasdreams ♬ оригинальный звук - ???????? Moldova Ţara Minunilor ✅

Supărați că le-au întârziat idolii

Conflictul a luat amploare repede. Deși unii fani din public au încercat să aplaneze situația, bătaia s-a încins și mai mult. Abia după trei ore de haos și tensiuni, Carla’s Dreams și-au făcut apariția pe scenă, în fața unui public încă agitat.

Organizatorii evenimentului au încercat să justifice întârzierea, invocând probleme tehnice și o presupusă confuzie cu privire la ora de începere a concertului. Au argumentat că pe site-ul evenimentului era menționat că recitalul Carla’s Dreams începe la 9:30 pm, chiar dacă mulți fani au înțeles că evenimentul va începe la ora 7:00 pm.

„A fost o confuzie ce ține de ora la care începea evenimentul, ora 7:00 pm, noi am postat că deschidem ușile, am anunțat că vom avea artist local, saxobeat show și DJ în deschidere, înainte să înceapă Carla’s!  Nu era nici cum posibil să înceapă la 7 – pe website în descrierea evenimentului este scris că recitalul Carla’s începe la 9.30, de aceea dorim să ne cerem scuze că s-a interpretat ca și cum ei vor începe la 7!  Ne pare rău că nu a fost mai vizibil poate anunțat. Da, a fost o întârziere de peste jumate de oră, deoarece au fost niște probleme tehnice ce nu țineau de trupă, sau de organizatori.  Carla’s Dreams nu au nicio vină, ei au fost mai mult decât foarte profesioniști și punctuali. Ne cerem scuze pentru atitudinea securității de la sală, au fost foarte obraznici și pe viitor vom fi mult mai precauți. Dar, hai să nu negăm că a fost un concert tare frumos, cu multe emoții, toți ne-am distrat și am cântat cu trupa împreună”, au transmis organziatorii concertului, conform unimedia.info.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel