Data publicării:

Scandal porno la Rapid. Handbalistele junioare, acuzate de lesbianism

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
lesbi
lesbi

 După scandalul jucătoarei Alina Dobrin, legitimată la echipa feminină de handbal CSM București, și acuzată de soțul acesteia de lesbianism,un alt scandal este pe cale să de declanșeze în handbalul feminin. Mama unei junioare de la Rapid a declarat pentru ProSport că fiica sa a fost agresată de șase colege de la club care ar fi lesbiene.

În ultima zile a ieșit la iveală un presupus caz de lesbianism din handbalul românesc. Una dintre  cele mai titrate jucătoare, Alina Dobrin, având la activ 154 de meciuri și 418 de goluri marcate pentru naționala României a fost acuzată de soțul acesteia, boxerul profesionist Rober Păcuraru, că ar fi întreținut relații sexuale cu o altă femeie. La Judecătoria Sectorului 6 are loc procesul de divorţ dintre cei doi.

 După acest scandal, mama unei handbaliste de la echipa de junioare a clubului Rapid, a declarat pentru ProSport că  fata ei, în vârstă de 15 ani, este supusă unui tratament inuman din cauză că nu a cedat avansurilor făcute de câteva dintre colegele ei lesbiene. Respectiva sportivă joacă la echipa Rapid, iar mama sa a declarat: "Totul a început bine în primele luni, dar lucurile au degenerat în momentul în care fiica mea a plecat în cantonament cu Rapid, la Năvodari. Se întâmpla în vara lui 2010, în august, când fiica mea avea 12 ani. Şase dintre fete sunt lesbiene şi după ce s-au îmbătat cu whisky s-au dat la fata mea.

 O vreme nu am mai avut discuţii pe această temă, iar în ultimele trei luni din 2012 fiica mea nu a fost la antrenamente din cauza unor probleme medicale. Dar, săptămâna trecută, când s-a prezentat din nou la echipă, fetele s-au dat din nou la ea. Şi nu doar la fata mea s-au dat. Sunt mai multe colege cărora le e frică să vorbească de teamă să nu fie date afară din echipă", a declarat femeia.

 Gravitatea situaţiei este subliniată de antrenoarea Adina Mărgulescu, de la CSŞ 5 Bucureşti, care a declarat pentru ProSport: "Echipele de junioare din România sunt pline de lesbiene. Nu există formaţie care să nu aibă astfel de persoane în lot. Eu am o fetiţă care e îndrăgostită de o jucătoare de la o altă formaţie. Am încercat să discut cu ea, dar nu o pot face să renunţe la pasiunea ei. Iar fata provine dintr-o familie bună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel