Scandal la VOCEA ROMÂNIEI. Reacții dure după ce Cristina Bălan a câștigat trofeul
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Cristina Balan a fost desemnată Vocea României, în cadrul finalei show-ului de la Pro TV, ceea ce a stârnit reacții dure în rândul unor telespecatori.

Cristina Balan a fost concurenta lui Tudor Chirilă. În varstă de 34 de ani, Cristina a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe românești ale anilor 2000, însă o lungă perioadă de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei. În ciuda controverselor, ea a primit aseară susținerea publicului.

"Nu. Am. Cuvinteeeeeee. Mă-nclin în fața voastră, oameni minunați! Muzică. Muzică. Muzică", a scris Cristina Balan pe Facebook, după încheierea competiției.

Cu toate astea, faptul că ea a mai evoluat într-o trupă a stârnit reacții aprige din partea internauților.

"Eu fostelor vedete le-aș interzice participarea! Am sentimentul unei șanse furate altora! Dar e tipic românesc: concursuri aranjate! De fiecare dataă era salvată de Tudor, care face pe marele reprezentant Colectiv! PCR - pile, cunoștințe, relații nu dispare! Copiii tineri așteaptă la rând... degeaba!", a scris cineva pe Facebook.

Iar acuzațiile de blat au curs una dupa alta. "Asta e blat pe față. Nu a fost aleasă de juriu, că le sărea lumea în cap, așa au băgat-o cu publicul. Credulii sa se ducă la PRO și să ceară votul publicului, să vedem ce le arată", a comentat altcineva.

"Nu avea ce căuta acolo. Nu avea voie să participe. Blat", a scris un alt utilizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel