Data publicării:

Scandal la tribunal. Vadim Tudor contestă excluderea din PRM

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Corneliu Vadim Tudor a contestat, marți,  la Tribunalul București excluderea sa din PRM, partid pe care susține că l-a format. Însoțit de patru avocați, printre care și Paula Iacob, judecătoarea a amânat luarea unei decizii pentru 3 septembrie, 2013. 

”I-am băgat de patru ori în Parlamentul României şi o dată în Parlamentul European, ce ar trebui să mai fac eu? Nu sunt omul orchestră. Am făcut cât era arhisuficient să fac. Nu are nimeni dreptul moral să-l acuze pe Vadim Tudor. Ce am făcut eu în România nu a făcut niciun partid. Am ţinut sus steagul naţional şi dacă nu mergem în Transilvania cu paşaport asta e în primul rând datorită mie”, a declarat Vadim la Tribunalul București.

 ”Să le crape obrazul de ruşine acelor derbedei care îndrăznesc să mă critice pe mine. Dacă am greşit, am greşit de partea ţării, nu împotriva ţării”, a mai spus fostul președinte al PRM.

În sala de ședință a existat o adevărată confuzie. Ambele părți prezente spuneau că sunt din partea Partidului România Mare. Erau patru avocați din partea lui Vadim Tudor și o parte adversă, cea din aripa Funar, fără avocați, fapt ce a făcut ca judecătoarea de ședință să nu înțeleagă cine reprezintă PRM. Vadim Tudor și-a susținut poziția, precizând că el este singururl reprezentant și altul nu ar mai exista în sală.

Totuși, în sală se mai afla și vicepreședintele nou ales la Congresul PRM de la Alba Iulia. În final, judecătoarea a amânat luarea unei decizii până la 3 septembrie.

La ieşirea din Tribunalul Bucureşti, Corneliu Vadim Tudor a declarat că cei care au organizat congresul PRM la Alba Iulia sunt "nişte impostori"

 "Au trimis nişte securişti pensionari care nu reprezintă pe nimeni. Cum n-am avut ce să le mai ofer au făcut complotul bubei. Ce mizerabili am crescut la sân! Dar nu-i nimic, o să dau cu ei de pământ! E ca şi cum distinsa judecătoare ar fi debarcată de două liftiere, două femei de serviciu şi un şofer. Nu se poate aşa ceva! Am făcut dovada că respectăm justiţia şi am cerut să judecăm astăzi pentru a nu mai prelungi această stare de confuzie", a precizat C.V. Tudor.

 Practic, acesta contestă decizia plenarei PRM din data de 15 iulie, atunci când a fost exclus din partid. Fostul şef al PRM susţine că a venit cu dovada că ar fi fost înlăturat în mod ilegal de la conducerea formaţiunii politice. C.V. Tudor s-a prezentat, marţi, la Tribunalul Bucureşti cu CD-uri prin care să demonstreze că anumiţi membri au votat de mai multe ori.

Gheorghe Funar a fost ales preşedinte al PRM,  la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, în timp ce fostul lider al formaţiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel