Scandal la o sală de jocuri de noroc din Iași. Un bărbat care avea asupra sa un cuțit a fost imobilizat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ jocuri de noroc / Imagine de stokpic de la Pixabay
Foto ilustrativ jocuri de noroc / Imagine de stokpic de la Pixabay
Un individ a fost imobilizat de polițiști, la Iași, după ce a spart câteva aparate dintr-o sală de jocuri de noroc. Asupra lui s-a găsit și un cuțit. 

Un bărbat acuzat că a spart câteva aparate dintr-o sală de jocuri de noroc a fost imobilizat de poliţiştii ieşeni în zona Gării din municipiu. Agenții de poliție l-au percheziționat și au găsit asupra individului un cuțit, scrie BZI.

Individul ar fi spart într-o sală de jocuri de noroc din zona Gării câteva aparate. Angajată sălii a ieşit din incinta localului şi a strigat după ajutor. Un echipaj de poliţie ce se afla în zona pentru a amendă conducătorii auto pentru neplata locului de parcare a intervenit de urgenţă în ajutorul tinerei.

„Un echipaj format dintr-un poliţist rutier şi doi poliţişti locali în timp ce desfăşurau activităţi rutiere în zona autogării din municipiul Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană despre faptul că un bărbat provoacă distrugeri la aparatele dintr-o sală de jocuri. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, au imobilizat bărbatul şi l-au condus la Secţia 2 Poliţie pentru continuarea verificărilor”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Vezi FOTO și VIDEO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel