Scandal la o grădiniță din Ilfov. O educatoare, filmată în timp ce pălmuiește un copil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
O educatoare este acuzată de părinți că îi bate pe micuți în timpul activităților de la grădiniță.

Imagini șocante, surprinse într-o grădiniță privată din Ștefăneștii de Jos. Realitatea Plus a difuzat imagini de pe camerele de supraveghere în care se observă cum o educatoare îl zdruncină și îi dă palme unui copil care i-a luat foaia de hârtie unui coleg. Femeia nu ar fi la prima abatere, susțin părinții.

"Doamna manager a strigat la mine să îmi revizuiesc comportamentul și să nu mai afirm că se bat copiii, când eu i-am spus că au în grădiniță o educatoare care lovește copiii. Mi-a atras atenția agresivitatea acestei doamne încă din prima săptămână. A fost foarte agresivă.", susține mama unuia dintre micuți.

"Problema mea a fost că m-am trezit la două zile după sărbătorile de Crăciun cu un telefon la ora 11:00 să vin să îmi iau copilul și să nu îl mai aduc niciodată. "Luați-vă copilul că copilul dvs. este agresiv pentru comunitatea asta" , mi-a zis. Copilul care era în acea comunitate de doi ani de zile.", a declarat tatăl unui copil. 

Managera unității de învățământ a refuzat să comenteze acest caz, dar ar fi amenințat că dă în judecată postul TV dacă va prezenta public imaginile respective. Potrivit Inspectoratului Școlar Ilfov, incidentul este investigat, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel