Scandal la o școală din Hunedoara. Elev, lovit de profesor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara efectuează verificări în cazul unui profesor de matematică de la Şcoala generală nr.1 din oraşul Lupeni, pe care părinţii unui elev de clasa a VI-a l-au reclamat că le-a lovit copilul în timp ce se afla la cursuri.

'Este un incident regretabil. Şcoala a informat Inspectoratul Şcolar despre acest caz şi a declanşat o procedură de cercetare disciplinară a profesorului în cauză', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, inspectorul şcolar general adjunct, Marta Mate. Ea a precizat că se va deplasa joi în Valea Jiului şi va discuta, cu acest prilej, şi cu profesorul acuzat de părinţi că le-ar fi lovit copilul.

Contactat telefonic, profesorul Cornel Lungan, a recunoscut că l-a lovit uşor pe elev, afirmând că acesta deranja ora de matematică. 'Eu i-am dat una peste fund pentru că deranja ora. I-am spus să stea cuminte. Când m-am dus la el şi i-am zis să se ridice în picioare, i-am dat o palmă peste fund, încet. Are pielea sensibilă şi au rămas degetele imprimate acolo. (...) Nu am treabă cu el, ne înţelegeam foarte bine, l-am ajutat când a avut nevoie. Dar aşa e viaţa', a spus Lungan.

Profesorul Cornel Lungan a fost viceprimar al oraşului Lupeni timp de 16 ani, până în vara anului trecut. Acesta a spus că mai are două luni până la pensie şi că regretă că nu s-a retras din activitate anul trecut, când nu a mai fost ales viceprimar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel