Scandal la metrou. Ion Rădoi: În jur de 1.600 de oameni și-au pierdut locurile de muncă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Președintele sindicatului Metrorex, Ion Rădoi, a declarat miercuri, în timpul scandalului de la metrou, că aproximativ 1.600 de persoane și-au pierdut locurile de muncă. 

Este scandal la metrou, miercuri, între reprezentanții spațiilor comerciale și primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Președintele sindicatului Metrorex, Ion Rădoi, a făcut câteva precizări prin intervenție telefonică la Realitatea Plus, în timp ce la metrou reprezentanții spațiilor comerciale adresau cuvinte dure primarului Radu Mihaiu. 

Întrebat dacă știe câți oameni și-au pierdut locurile de muncă, odată cu evacuarea spațiilor comerciale de la metrou, președintele sindicatului Metrorex, Ion Rădoi, a declarat că „în total sunt vreo 1.600 de oameni care lucrau. Cu familiile lor, se amplifică.”

VEZI ȘI: Reprezentanții spațiilor comerciale, către primarul Sectorului 2: Nu se poate așa ceva! / FOTO

„Probabil că le oferă dânșii ceva. Nu vedeți ce grijă au de oameni și de protecție socială? Ei și familiile lor ar trebui să acum să se ducă la Primărie și să nu mai plece de acolo. Să le dea de muncă dacă tot au luat o măsură abuzivă.”, a adăugat Ion Rădoi la Realitatea Plus.

Evacuarea și distrugerea spațiilor comerciale din incinta Metrorex a început miercuri dimineață, cu stația Ștefan cel Mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel