Ciutacu, comentariul despre scandalul de la Metrorex
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 07 apr, 13:12
Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat cu privire la începerea evacuării şi demolării cu mare scandal a spaţiilor comerciale amplasate la Metrou, fapt care se întâmplă în prezența primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, și a numeroși polițiști.

'Primarul Sectorului 2, dus cu miliția după el la dărâmat chioșcuri pe un teritoriu care nu se află nici în proprietatea și nici măcar în administrarea lui, face fix același abuz ca scelerata aia rezistentă de la Timșoara care a luat clienții falși și jandarmii după ea să închidă o crâșmă privată. Iar noul manager al Metrorex, cu ranga la purtător, fostul administrator al Pieței Obor, e exact tipul de meritocrat propus de regimul neomarxiștilor.' a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook.

Evacuarea și distrugerea spațiilor comerciale din incinta Metrorex a început miercuri dimineață. Reprezentanții spațiilor comerciale s-au revoltat, revărsându-și nemulțumirea pe primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou a expirat vineri, 2 aprilie, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei care administrează aceste unităţi. 

Reprezentanţii Metrorex precizau că această măsură a fost luată deoarece, în urma analizelor efectuate pe teren, s-a constatat că spaţiile comerciale care activează în reţeaua de metrou pun în pericol siguranţa transportului subteran, cu afectarea directă a exigenţelor de securitate la incendiu şi evacuarea persoanelor în caz de urgenţă.

VEZI ȘI Directorul Metrorex încearcă să deschidă un spațiu comercial cu ranga

În replică, reprezentanţii Unităţii - Sindicatul Liber Metrou (USLM) au precizat că toate magazinele de la metrou au fost construite conform legislaţiei in vigoare, cu aprobarea Metrorex, iar 80% dintre acestea sunt proprietatea sindicatelor din metrou.

VEZI ȘI Scandal la metrou. Ion Rădoi: În jur de 1.600 de oameni și-au pierdut locurile de muncă 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro