Data actualizării:
Data publicării:

Scandal la ÎCCJ. Roșca Stănescu: un vulcan care poate oricând să erupă

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a făcut precizări cu privire la incidentele petrecute la Înalta Curte în momentul în care a ajuns președintele PSD, Liviu Dragnea. 

”Ne apropiem accelerat de faza finală a unui conflict politic, de durată. Un conflict politic major în care este implicat atât factorul intern, cât și extern, aceștia fiind foarte bine coordonați. Nu întâmplător nu trebuie nimeni să trateze ca o simplă întâmplare această violență a străzii. Aceste grupuri extrem de agresive care au venit fix la acest proces pentru a face practic presiuni asupra instanței de judecată pentru ca să finalizeze astăzi și nu altă dată acest dosar. Deci să nu se amâne”, a declarat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, în direct la România TV. 

Malin Bot, ceartă cu jandarmii în față la ÎCCJ

 

De asemenea, Sorin Roșca Stănescu a făcut precizări și cu privire la Mălin Bot care s-a certat cu jandarmii în fața Înaltei Curți, conform România TV. 

”Acești oameni trăiesc din ceva. Ei trăiesc din ceva de foarte mult timp și călătoresc prin țară și prin străinătate, nu mă refer doar la Mălin Bot, mă refer la un întreg grup. Au venituri pe care nu știu cum le pot justifica. Nu muncesc niciunde, nu au un salariu și totuși au un venit care le permite să circule cu autoturismul, să apară la toate manifestațiile. Ei sunt epicentrul unui vulcan care poate oricând să erupă dacă autoritățile nu intervin. Se pare că în mod deliberat autoritățile nu intervin”, a mai precizat Roșca Stănescu. 

Liviu Dragnea a ajuns la Înalta Curte. Protestatarii #rezist au încercat să ajungă cât mai aproape de președintele PSD, s-au îmbrâncit foarte mult și i-au adresat injurii. Jandarmii au ridicat deja câțiva protestatari care au creat ambuscada și au încercat să lovească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel