Scandal la Dinamo! Ultrașii au atacat autocarul. Jucătorii au fugit la Săftica! Intervenția jandarmilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fanii înrăiți ai dinamoviștilor au reacționat extrem de dur după ultima înfrângere a echipei lor de suflet.

După ce au fost invinși cu 3-2 de Chindia, a cincea înfrângere în șase etape, și au ajuns iar pe ultimul loc în Liga 1, dinamoviștii mai au de înfruntat un dușman: pe ultrașii dezlănțuiți. Meciul chiar a fost întrerupt două minute, după ce dinamoviștii au aruncat cu torțe pe teren.

În minutul 71, fanii dinamovişti şi-au ieşit din minţi, după ce din tribunele stadionului "Ilie Oană" s-a auzit "B-ul, B-ul". Fanii "câinilor" s-au năpustit asupra fanilor Chindiei, însă stewarzii au reuşit să aplaneze conflictul. Oficialii și jucătorii au fost înjurați pe tot parcursul meciului și după fluierul final, ultrașii s-au dus în zona vestiarelor pentru a le cere socotală fotbaliștilor.

Jandarmii au escortat autocarul dinamoviștilor de la stadion până la granița dintre județele Prahova și Ilfov, acolo fiind luați în primire de ultrașii nervoși. Apogeul conflictului a fost atins la Balotești, atunci când 40-50 de suporteri cu cagule pe cap au atacat autocarul ”câinilor roșii", au spart geamurile, iar fotbaliștii au scăpat cu greu, refugiindu-se în cantonamentul de la Săftica, relatează gsp.ro.

Căpitanul Dan Nistor a încercat să aplaneze conflictul, fără succes însă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel