Data publicării:

Scandal între transportatori și polițiști, la Suceava. Protestatarii au fost blocați în parcare / „Asta e o întărâtare la mânie“

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN
Un scandal a izbucnit, miercuri, între protestatarii transportatori și polițiștii din Suceava.

Poliția din Suceava a blocat, miercuri, o parcare în care se adunaseră transportatorii care protestează față taxele prea mari de drum, carburanții foarte scumpi și scumpirea RCA, potrivit Antena 3 CNN.

La locul respectiv erau deja adunați mai mulți protestatari cu camioanele, iar autoritățile nu a mai permis și intrarea altora care doreau să li se alăture în acțiunea de protest.

„De ce blocați parcarea? Sunt live, da! Din dispoziția șefului ați blocat parcarea?“, spune un transportator care filmează live pe TikTok unui polițist.

„Nu se ceartă nimeni cu nimeni, iar ei vin și închid parcarea. De ce o închid, frate?“, se întreabă un alt transportator.

„Asta e o întărâtare la mânie. Ei abia așteaptă un pic de conflict“, a continuat acesta.

Mai exact, polițiștii au pus mașina de-a latul la intrarea în parcarea de pe centura Sucevei și nu au mai permis accesul camioanelor. Șoferii care deja se aflau în parcare au mers la agenții de poliție și le-au cerut explicații. In plus, polițiștii le-au cerut șoferilor camioanelor care se aflau în trafic și doreau să intre în parcare să se pună în mișcare, lucru care i-a înfuriat și mai tare pe protestatari. 

La fața locului a ajuns și șeful Poliției Rutiere din Suceava care a stat de vorbă cu protestatarii. În final, a permis accesul și camioanelor care se aflau pe centura Sucevei să intre în parcare.

Acum, camioanele vor demara acțiunea de protest mergând cu viteză mică pe șosele pentru a bloca traficul. Poliția le-a recomandat să nu intre în reședința de județ.

Reamintim că sute de camioane și tractoare ale transportatorilor și fermierilor se îndreaptă chiar în aceste momente către București, unde vor protesteze în fața Guvernului României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel