Replici dure între Cioabă și Tatoiu: Nu ești egalul meu. Semănați cu Hitler!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dorin Cioabă și Monica Tatoiu au avut un schimb de replici dure, în direct la România TV.

Dorin Cioabă a avut un schimb de replici dure cu Monica Tatoiu, în direct, la România TV, după ce așa numitul rege internațional al romilor a anunțat că își face partid politic și că îi va da voturile lui Traian Băsescu. Discuția s-a aprins, iar la un moment dat Dorin Cioabă a comparat-o pe Monica Tatoiu cu Hitler.

Dorin Cioabă a anunțat că încearcă să înființeze un partid și îi va îndemna pe romi să voteze cu Elena Băsescu la alegerile europarlamentare. Monica Tatoiu a criticat decizia și a opus-o EBei pe Monica Macovei. Cum să preferi o europarlamentară care face dezacorduri specifice unei etnii alteia care face cinste României, cum este Macovei. ”Regele romilor” a replicat, arătând că Elena Băsescu a fost singurul europarlamentar care s-a opus discriminării acestei etnii. Monica Tatoiu a insistat și i-a spus lui Cioabă că Monica Macovei îi ajută mai mult pe romi, generând legislație internațională împotriva corupției. Grupările infracționale care fură fier vechi generează sărăcie, a declarat Monica Tatoiu. Discuția s-a aprins, iar Dorin Cioabă, enervat, a trimis-o pe Tatoiu să croșeteze. Mergeți și jucați table sau croșetați, le-a recomandat Cioabă celor din platou. Mai mult, Cioabă a nominalizat-o pe Monica Tatoiu: mergeți doamnă și croșetați, că nu vă pricepeți la toate!

Tatoiu a refuzat să comenteze, spunând că nu se consideră la același nivel cu Cioabă. Din păcate, nu suntem egali, domnule Cioabă, a concluzionat Monica Tatoiu.

Regele internațional al romilor i-a răspuns comparând-o cu Hitler. "Semănați cu Hicler, i-a spus Cioabă, uitați-vă în oglindă. Dacă își pune o mustăcioară arată ca Hicler", a încheiat ”regele internațional al romilor”.

”știre în curs de actualizare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel