Scandal între Bendeac și Huidu: Ai avut șansa de a rămâne printre noi!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Doi-in-unu
Doi-in-unu

Mihai Bendeac l-a atacat pe Facebook pe Șerban Huidiu, care ar fi refuzat să difuzeze melodia sa cu Delia pentru că actorul face parte dintr-un trust concurent.

"Domnul Șerban Huidu a refuzat s-o difuzeze pe Kiss Fm, sub pretextul că eu fac parte dintr-un trust concurent (wtf?!?!). Stau și mă întreb ce ar însemna ca Buzdu și Morar să nu-i difuzeze niciodată pe Smiley, Moga, Loredana sau Banica din aceleași considerente. Mi se pare o aberație sinistră și ceva demn de un showbiz ca-n epoca medievală.

Regretul meu nu e legat de propria-mi persoană. Ma doare-n fix. Dar Delia cu ce e vinovată? Deja am impresia că devin o piedică pentru ea. Din păcate... Pentru că nu merită asta.

Șerban, nu-ți port pică. Dar ai trecut, în ultimii doi ani, prin niște experiențe de viață pe care nu le-aș dori nici celor mai aprigi hateri ai mei. Chiar nu ai învățat nimic? Dacă ai avut șansa de a rămâne printre noi, în libertate, nu crezi că ar fi cazul să demonstrezi ceva mai multa umanitate decât erai capabil înainte?

În rest, numai de bine", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel