Scandal într-o primărie din județul Iași. Cum a fost sechestrat un funcționar pentru o adeverință medicală - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Scandal într-o primărie din județul Iași! Cum a fost sechestrat un funcționar pentru o adeverință medicală / Foto: Pixabay
Scandal într-o primărie din județul Iași! Cum a fost sechestrat un funcționar pentru o adeverință medicală / Foto: Pixabay
A fost scandal în incinta unei primării din județul Iași.

A fost scandal uriaș într-o primărie din județul Iași. Fostul secretar din comună a fost sechestrat timp de două ore în biroul viceprimarului pe motiv că ar fi furat mai multe acte. A fost nevoie chiar de intervenția polițiștilor. În cele din urmă funcționarul a fost cel amendat pentru deranjarea liniștii publice. 

Fostul secretar din comuna Sirețel, județul Iași, ar fi cerut o adeverință de concediu medical pentru soția sa, bibliotecară în localitate, relatează Realitatea PLUS. Viceprimarul comunei l-ar fi refuzat pe bărbat în repetate rânduri. Venit din nou pentru adeverință, în momentul în care fostul consilier a încercat să părăsească biroul, nu ar fi fost lăsat. El povestea că stă închis în sediul primăriei și că trebuia să ajungă la spital pentru că soția sa este însărcinată. Viceprimarul nu îl lăsa să plece acuzându-l că a furat niște acte. În cele din urmă, la fața locului au ajuns polițiștii. Aceștia l-au amendat pe funcționar, pentru deranjarea ordinii publice.

„Am fost sesizați despre un conflict. Un bărbat de 35 de ani a fost sancționat, s-a deschis un dosar penal si se fac verificări”, a anunțat purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Ioana Bîlea.

În 2019, comuna Sirețel a fost blocată după ce consilierii locali au refuzat să voteze bugetul local. 

”BOMBA” din Primăria Sectorului 1

Primarul Clotilde Armand ar fi lipsit de la noile negocieri, în scandalul gunoiului din Sectorul 1. 

”Să vă dau bomba serii. În această seară au loc negocieri între Primărie și firma Romprest. În cadrul acelor negocieri, doamna Clotilde Armand nu e prezentă. E domnul viceprimar la întâlnire. E inadmisibil. Nu poate pleca în concediu în stare de alertă generată chiar de dânsa și nu poate să nu participe la negociere într-o situație de criză” a spust liberalul Dan Podaru la Antena 3.

Ulteior,  prefectul Capitalei, Alin Stoica, a  anunțat că a fost semnat un acord între Primăria Sectorului 1 şi firma de salubrizare, care se încadrează în bugetul disponibil. Potrivit prefectului, acordul asigură serviciile de salubrizare "la un nivel optim". Mai multe detalii despre acest subiect, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel