Scandal în USR. Dan Barna ar cere cenzură în partid
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 26 iun 2019, 11:19
WhatsApp
Dan Barna - Dacian Ciolos
Dan Barna - Dacian Ciolos
Ar fi fost scandal pe grupurile interne ale USR după ce mai mulţi lideri importanţi i-ar fi cerut socoteală lui Dan Barna. 

Aceştia ar suspecta nereguli în contractele de închiriere a unor sedii de ale partidului şi au cerut să vadă documentele, informează Antena 3. Deranjat, Dan Barna ar vrea să cenzureze comunicarea online.

Este vorba despre o discuţie care ar fi avut loc în cadrul şedinţei conducerii partidului. Acolo s-ar fi certat şi şi-ar fi adus reproşuri unii altora, potrivit Antena 3. Cele mai multe reproşuri ar fi fost la adresa celor din conducerea partidului asupra felului în care au direcţionat contractele din timpul campaniei electorale, atât pentru sondajele de opinie, cât şi pentru închirierile de sedii.

Preşedintele partidului, Dan Barna, nu ar fi fost mulţumit de atitudinea pe care a avut-o o parte din membrii conducerii, aşa că le-a cerut să consulte toate actele pe care le au cei din USR şi care sunt arhivate pentru a vedea dacă există nereguli.

Conducerea partidului, mai ales preşedintele, şi-ar dori să fie o cenzură pe acele grupuri de discuţii interne, care, ar spune ei, sunt prea extinse, sunt prea mulţi membri, şi sunt opinii prea diferite, aşa că unele dintre certuri pot ajunge în presă. Aceştia ar cere o restrângere a accesului la grupurile interne de discuţii din USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?