Scandal în plin sezon turistic în staţiunea Slănic-Moldova
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Situație neobișnuită în stațiunea Slănic Moldova, în plin sezon turistic: de două săptămâni, la izvoarele de apă minerale nu mai curge niciun strop, spre nemulțumirea nu doar a celor veniți la tratament, ci și a hotelierilor, care se tem pentru afacerile lor.

Un conflict între primăria din Slănic Moldova şi o firmă aflată în lichidare a lăsat stațiunea cunoscută drept Perla Moldovei fără apele miraculoase pentru sănătate, de două săptămâni, potrivit Digi 24

Oameni din toată ţara, veniţi să se trateze cu apele din staţiune sunt nemulțumiți și au depus numeroase reclamații.

În schimb, hotelierii se tem pentru afacerile lor şi chiar de reclamaţii din partea clienţilor care au plătit ceva şi nu au primit.

Problema, susţine Andrei Șerban, primarul din Slănic-Moldova, vine de la firmă în insolvenţă al cărei manager a închis pompele din clădirea în care apa izvoarelor este adusă din munte. Mai mult, acesta a blocat şi accesul în clădirea care adăposteşte utilajele.

„Eu consider că este un sabotaj la tot ce înseamnă activitatea stațiunii Slănic Moldova", a afirmat edilul.

Cealaltă parte implicată în conflict dă vina pe primăria din Slănic Moldova care, spun reprezentanții firmei, ar întreţine o ilegalitate pe terenul lor.

Şi Poliţia Judeţeană Bacău face acum cercetări, în baza sesizării primite de la primărie. Problema s-ar putea rezolva în justiţie, ceea ce face ca sezonul estival la Slănic Moldova să fie pus sub semnul întrebării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel