Scandal în lumea regalității: o prințesă, acuzată că a făcut avort
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Nu are sânge nobil, dar este elegantă și iubită de milioane de oameni, datorită stilului plăcut și a discreției de care a dat dovadă, însă acum este subiectul unui scandal. Prințesa Letizia a Spaniei este acuzată chiar de propriul văr că, înainte de a se căsători cu prințul moștenitor, a făcut o întrerupere ilegală de sarcină, pe care a ascuns-o față de viitorul soț.

În anul 2004, Letizia a devenit soția prințului moștenitor al Spaniei. Ea a renunțat la cariera de jurnalist și s-a dedicat exclusiv datoriilor nobiliare, punându-și la punct o imagine pe care nimeni nu a îndrăznit să o păteze până acum, scrie perfecte.ro.

Deși au mai existat controverse care au vizat prima căsnicie a prințesei Letizia și divorțul care a urat, acuzația pe cre i-o aduce, acum, vărul său în cartea "Adios Princesa" este destul de serioasă.

Acesta susține că Letizia a făcut un avort în 2002, pe vremea când procedura era ilegală în Spania, viitoarea prințesă riscându-și atât sănătatea, cât și libertatea pentru a-și ascunde trecutul rușinos. Prințesa Letizia este acuzată și de înșelătorie, întrucât ar fi cerut distrugerea tuturor documentelor care dovedeau încheierea ilegală a sarcinii înainte de logodna cu Felipe, de teamă ca acestea să nu o împiedice să pătrundă în Casa Regală.

Deocamdată, Casa Regală nu a avut nicio poziție față de aceste acuzații.

Prințul Felipe s-a logodit cu Letizia Ortiz Rocasolano la 1 noiembrie 2003, iar ceremonia religioasă a căsătoriei a avut loc la 22 mai 2004 la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid.

Cuplul princiar are două fiice: Infanta Leonor, născută în 2005, şi Infanta Sofia, născută în 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel