Data actualizării:
Data publicării:

Scandal în familia lui Alain Delon. Fiul cel mic depune plângere împotriva surorii sale. Ce acuzații îi aduce

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Alain-Fabien, fiul cel mic al actorului Alain Delon, a depus o plângere împotriva surorii sale, Anouchka Delon, a anunţat miercuri justiţia franceză.

Alain-Fabien Delon, în vârstă de 29 de ani, a depus plângerea la 22 decembrie la jandarmeria din Château-Renard (centru), potrivit parchetului Montargis.

O anchetă preliminară a fost încredinţată secţiei de cercetare din Orléans şi brigăzii de cercetare din Montargis, după cum a declarat procurorul din Montargis, Jean-Cédric Gaux.

Intervievat marţi de postul BFMTV, cel mai mic dintre fraţi a denunţat "metodele ticăloase, mafioase" ale surorii sale Anouchka, în vârstă de 33 de ani, acuzând-o că se preface a fi "fetiţa dragă, persoana atât de îngrijorată şi preocupată" de sănătatea tatălui său.

"Dacă ai fi cu adevărat îngrijorată de starea de sănătate a tatălui tău, ai fi venit de Crăciun", a spus el indignat.

Alain-Fabien Delon a publicat duminică pe Instagram o înregistrare a unei conversaţii care ar fi avut loc între tatăl său şi sora lui, în care se aude vocea unei femei care se adresează unui bărbat pe care îl numeşte "tată". "Pe tine te iau drept un prost (...), iar pe mine drept o femeie uşoară care-şi manipulează tatăl".

Alain Delon, "extrem de şocat de izbucnirea media orchestrată de fiul său Anthony"

Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit joi conflictul familial într-un interviu acordat săptămânalului Paris Match. Afirmând că tatăl său este "slăbit" şi "diminuat", el a declarat că a depus o plângere împotriva surorii sale, acuzând-o că nu l-a informat despre eşecul tatălui lor la "cinci teste cognitive" între 2019 şi 2022.

După aceste comentarii, Alain Delon, "extrem de şocat de izbucnirea media orchestrată de fiul său Anthony", a anunţat, prin intermediul avocatului său, că doreşte să depună plângere pentru defăimare.

A doua zi, Anthony şi-a criticat sora acuzând-o că vrea să-şi "aducă înapoi" tatăl în Elveţia - ţară al cărei cetăţean este din 1999 - pentru a evita "o taxă uriaşă" post-mortem. Potrivit fiului său, Alain Delon şi-ar dori să îşi petreacă sfârşitul vieţii în locuinţa sa din Douchy-Montcorbon (centrul Franţei).

Drept răspuns, Anouchka Delon a confirmat duminică faptul că a depus o plângere împotriva lui Anthony pentru defăimare. Ea susţine că a vrut să îşi ducă tatăl în Elveţia "pentru a fi tratat" de "specialişti", conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel