Scandal după CFR Cluj - Rapid. Cristi Balaj acuză că liniile trasate de VAR sunt greșite la golul anulat ardelenilor în prelungirile meciului - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Care sunt posibilele adversare pentru CFR Cluj în play-off-ul optimilor Europa Conference League
Care sunt posibilele adversare pentru CFR Cluj în play-off-ul optimilor Europa Conference League
CFR Cluj a remizat, scor 2-2, cu Rapid București în prima etapă de play-off, meci în care a marcat în prelungiri, însă reușita a fost anulată pentru un ofsaid la Anton Maglica (31 de ani).

CFR consideră că golul nu trebuia anulat, iar Cristi Balaj a transmis că liniile trasate de cei din camera VAR, pe baza cărora s-a luat decizia, au fost trase greșit. 

”Maglica nu este pe linie cu ultimul apărător, este mai spre mijlocul terenului. Avem doi apărători, cel din mijloc și, în spatele lui, între el și atacantul nostru, se află un alt apărător, căruia i-am fi văzut gheata dacă era pe linie. Asta înseamnă că e mai aproape de linia porții.

Dacă ar fi avut piciorul și gheata pe aceeași linie cu apărătorul care are mâna stângă în față, i-am fi văzut gheata. Piciorul este și mai în spate. Uitați-vă la atacantul nostru, unde are picioarele, se vede clar. El nu este atât de aplecat, încât să fie prezentată o asemenea linie.

Indiscutabil (n.r. că nu s-a tras linia bine din camera VAR). Apărătorul de lângă atacant are piciorul atât de spate încât nu-i vedem gheata. Atacantul nostru nu a fost atât de aplecat, era static. S-a prezentat un ofsaid de o jumătate de metru, este rușinos!

Din experiența meciurilor pe care le-am avut, pot să afirm, cu subiectivismul care mă caracterizează, că atacantul nostru, văzând picioarele sale, nu este atât de aplecat încât să fie în poziție de ofsaid. Cădea dacă era atât de aplecat.

Umărul este mai înalt decât piciorul la nivel gazonului. Din punctul meu de vedere, gheata apărătorului de lângă atacantul nostru este mai aproape de linia porții.

Nu vrea să dau în Rapid, în arbitri, dar, din punctul meu de vedere, au fost trasate greșit liniile”, a declarat Cristi Balaj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel