Scandal DNA. Gigi Becali, despre procurorii care se răfuiesc
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
becali
becali
Gigi Becali a declarat într-o intervenție telefonică la B1 TV că ține cu Laura Codruța Kovesi și nu își dorește ca aceasta să demisioneze de la conducerea DNA. 

”Doamna Iorga mi-a făcut dosarul prin care am luat doi ani de pușcărie, domnul Țuluș mi-a semnat dosarul cu valiza și doamna Kovesi este acum șefa DNA, deci eu nu vreau să mă cert cu niciunul din procurorii DNA-ului. Pe Codruța o simpatizez în continuare și i-am ținut pumnii să nu demizioneze, eu am ținut cu ea”., a spus Becali.

Becali susține că pentru el altul este cel mai valoros procuror din DNA. 

”Îi transmit (Laurei Codruța Kovesi - n.r.): cel mai mare din DNA este un procuror care se numește Nicolae Marin, care și el, am înțeles, este implicat în aceasta chestiune cu poligraful. Este cel mai corect, cel mai capabil și cel mai onoare om pe care l-am întâlnit eu în domeniul justiției. 

M-a anchetat pe mine în dosarul ”mărturie mincinoasă”. Am discutat mai multe cu dânsul și mi-am dat seama ce fel de om este. Mă audia într-o vineri și era seara la ora 18. Și mi-a spus «domnul Becali, mă scuzați, am întâziat pentru că am fost la vecernie». Mi-a spus că merge la biserică de trei ori pe săptămână”, a mai spus Becali. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel