Scandal Clotilde Armand. Ioana Constantin (PMP): Inconștiență și lipsă de înțelegere de management!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 08 apr, 15:26
Foto: Facebook Clotilde Armand
Ioana Constantin (PMP) a vorbit la interviurile DCNews despre scandalul dintre Clotilde Armand și Romprest. 

Ioana Constantin (PMP) a fost întrebată, joi, la interviurile DC News, dacă primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a bătut palma cu „mafia gunoaielor”.

„Nu cred că poate să reușească. O depășește situația pe doamna Clotilde Armand în zona aceasta a gunoaielor.”, consideră Ioana Constantin (PMP).

Ioana Constantin a adăugat că nu își poate da seama de ce Clotilde Armand a pornit scandalul cu Romprest, în condițiile în care trebuia să se gândească la faptul că va rămâne cu gunoaiele în stradă, în Sector. 

Nu pot să-mi dau seama de ce a pornit acest scandal. A fost inconștiență și lipsă de înțelegere de management. Nu poți să pornești într-un astfel de război când știi că a doua zi oamenii te lasă cu toate gunoaiele în stradă. Deci bine că n-a fost vara! Ce a fost în Sectorul 1... Haosul mare a fost totuși când era mai frig afară.”, a mai spus Ioana Constantin. 

Totuși, Ioana Constantin a precizat că „din afară” se vede că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a ajuns la o înțelegere cu una dintre taberele Romprest. 

„Sunt două tabere mari la Romprest, în spatele lor sunt mai multe firme și interese.”, a menționat Ioana Constantin.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro