Scandal ambasada Rusiei-MS Margareta. Toader Paleologu, reacție fulger
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Facebook
Facebook
În scandalul provocat de jignirile aduse de ambasada Rusiei la București Majestății Sale Margareta a României, fostul ambasador și candidat la prezidențiale, Theodor Paleologu, a avut o reacție.

Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcția de președinte al României, a spus că nu a urmărit tot scandalul, aflându-se la Paris.

”Părerea mea e că ambasada rusă vrea să provoace. Nu e prima dată”, a spus Theodor Paleologu pentru dcnews.ro.

Ambasadorul Rusiei în România Valeri Kuzmin a fost convocat, marți, la Ministerul Afacerilor Externe pentru a da explicații cu privire la o postare jignitoare la adresa Casei Regale, informează MAE.


Convocarea diplomatului rus vine după ce, într-o postare pe Facebook din 22 noiembrie pe pagina de Facebook a ambasadei Rusiei la București, Majestatea Sa Margareta este numită „doamna Margareta", fiind acuzată de răspândirea unor informații false.

Majestatea Sa Margareta a declarat că sprijină eforturile NATO și a condamnat atacurile Rusiei


Margareta, Custodele Coroanei României, a declarat, pe 21 noiembrie,în cadrul evenimentului dedicat Corpului Diplomatic, că susține eforturile NATO și condamnă atacurile Rusiei asupra Georgiei, Ucrainei și intervenția militară din Orientul Mijlociu în 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel