Iohannis, absenţă Consiliul European. Daniel Savu: Maximum de iresponsabilitate
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Daniel Savu a comentat, la România TV, absenţa preşedintelui Klaus Iohannis de la reuniunea informală a Consiliului European privind Brexit.

"Am urmărit cu toții imaginile cu scaunul lăsat gol de președintele României, care a lipsit de la reuniunea informală a Consiliului European privind Brexit. Pe lângă faptul că este pentru prima dată când un președinte român se remarcă prin absența intenționată de la o întâlnire cu șefi de state și guverne la un asemenea nivel, este și singurul dintre participanții confirmați care și-a permis să nu fie prezent", apreciază Daniel Savu.

"Din punctul meu de vedere este maximum de iresponsabilitate pe care l-am putut vedea vreodată la Klaus Iohannis. Sociologi pe care îi respect acceptă că vorbim de iresponsabilitate din punctul de vedere al funcției prezidențiale, dar susțin că cetățenii de-acasă nu sunt tocmai impresionați de atitudinea președintelui, ba chiar nu le pasă. În concluzie, aș vrea să vă cunosc punctul de vedere: vă pasă sau nu de faptul că președintele a lipsit de la reuniunea informală a Consiliului European? Dacă se poate și un argument, ar fi cu atât mai bine!", a mai declarat politicianul social-democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel