Data publicării:

Saveta Bogdan, truc natural pentru vopsirea ouălor de Paști: „Eu le leg cu ciorap” / Cum se pregătește artista pentru Sărbătorile Pascale

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Instagram Saveta Bogdan
Sursă foto: Instagram Saveta Bogdan
Saveta Bogdan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum se pregătește pentru Paști, dar și ce truc are pentru vopsirea ouălor.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista se pregătește intens pentru Sărbătorile Pascale. În exclusivitate pentru Spectacola, vedeta a mărturisit ce preparate va avea pe masa de Paști, dar și ce metodă alege pentru înroșirea ouălor.

Saveta Bogdan, truc natural pentru vopsirea ouălor de Paști

Paștele se apropie cu pași repezi, iar vedetele și-au pus deja șorțul și au intrat în bucătărie pentru a găti cele mai delicioase preparate tradiționale. Printre acestea se numără și Saveta Bogdan, care a dezvăluit ce va avea pe masă, în ziua de Paști. Se pare că nu vor lipsi cozonacii, ouăle, drobul, dar și borșul de miel. Totodată, artista a recunoscut că fiica sa și-a dorit ca ea să meargă în America pentru a o ajuta la pregătirile de Paști, însă nu a putut ajunge, deoarece are o perioadă foarte aglomerată. 

Citiți mai departe pe Spectacola.ro: https://www.spectacola.ro/saveta-bogdan--truc-natural-pentru-vopsirea-oualor-de-pasti-----eu-le-leg-cu-ciorap---cum-se-pregateste-artista-pentru-sarbatorile-pascale--exclusiv_28256.html?fbclid=IwAR1yH9V8C24AC49MVA2Z9sU3A-ed9oB1uLTJP3qYE68v5r6jxBrL3UWtuOU 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel